Οι δύο μεταγραφικές προτεραιότητες για τον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης21 Δεκεμβρίου 2022

Η ενεργοποίηση του Ντάνιελ Μαντσίνι στο αγωνιστικό πλάνο του Αρη δεν άλλαξε τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, απλούστατα δεν έχει πλέον λόγο να “καίγεται” η ομάδα για πλάγιο επιθετικό. Δυο είναι οι προτεραιότητες αυτή τη στιγμή για τους Κιτρινόμαυρους. Η προσθήκη ενός επιθετικού και ενός κεντρικού αμυντικού. 

Η ανάγκη προσθήκης στόπερ είναι ευνόητη, καθώς μετά τον τραυματισμό του Νικολά Ενκουλού οι επιλογές περιορίζονται. Ο Καμερουνέζος θεωρείται αδύνατο να είναι έτοιμος πριν από τα μέσα Ιανουαρίου, αλλά ακόμη κι έτσι είναι δεδομένο ότι χρειάζεται και τέταρτος παίκτης στην άμυνα.

Αυτό φανερώθηκε στον απόλυτο βαθμό από το γεγονός ότι σήμερα στη Λιβαδειά, ο Αρης πήγε με μόλις έναν “καθαρό” στόπερ και το κενό θα καλυφθεί με λύση εκ των έσω. 

Σχετικά με τον φορ, η περίπτωση του Ματέι Βίντρα “έκλεισε” μετά την υπογραφή συμβολαίου τού Τσέχου με την Βικτόρια Πλζεν, οπότε οι Κιτρινόμαυροι στρέφονται σε άλλες επιλογές. Στο “κάδρο” υπάρχει πάντα και αυτή του Αμπουμπακάρ Καμαρά, αλλά στην περίπτωσή όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση και τις αποφάσεις που θα πάρουν ο Ολυμπιακός και ο παίκτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.