Μόνο ο ΠΑΟΚ δείχνει πρόοδο στις δεύτερες ομάδες

Γιώργος Καστάνης22 Δεκεμβρίου 2022

Δεν αντιλέγω, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν εν μέρει δικαιολογημένα στην Superleague 1 και στα πεπραγμένα των μεγάλων ομάδων. Ξεκινά ο δεύτερος γύρος, ακολουθούν ακόμη 13 αγωνιστικές, πριν αρχίσουν τα πλέι οφ θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η όλη εξέλιξη.

Όμως για να μην αδικήσω και το πρωτάθλημα της Superleague 2 και εκεί υπάρχουν αρκετές αξιόλογες ομάδες που δείχνουν στοιχεία ικανά να “γοητεύσουν” τον μέσο θεατή. Δεν λέω ότι οι ομάδες παρουσιάζουν ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα. Αλλά προσπαθούν. Τουλάχιστον γίνονται κάποια βήματα προόδου. Από τις μεγάλες ομάδες, τέσσερις έχουν αντιπροσωπευτικούς εκπροσώπους στην Λίγκα 2. Ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Οι δύο πρώτοι στον βόρειο όμιλο, οι άλλοι δύο στον νότιο.

Από αυτές τις ομάδες λοιπόν, ρεαλιστικά, μόνο ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει μία αγωνιστική πρόοδο. Η οποία, μέχρι αυτή την στιγμή, φαίνεται από τα αποτελέσματα και την συγκομιδή των βαθμών. Προσέξτε: Ο ΠΑΟΚ Β μετά από έξι αγώνες (συν το ρεπό) έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση του βορείου ομίλου. Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός Β, σε σύνολο έξι αγώνων έχει εννέα βαθμούς.

Στον νότιο όμιλο η συγκομιδή της ΑΕΚ είναι μόλις στους οκτώ πόντους, του δε Ολυμπιακού στους πέντε. Προφανώς κάτι δεν λειτουργεί καλά στους τρεις εκπροσώπους των αθηναϊκών ομάδων. Αποδίδει όμως η δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ.

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.