«Πεινασμένος» για διακρίσεις ο Νέλσον Ολιβέιρα

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2022

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε ο Νέλσον Ολιβέϊρα στον ΠΑΟΚ ανήκουν στο παρελθόν. Ο ίδιος κοιτάει μπροστά. Και είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα να αλλάξει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μέχρι αυτή την στιγμή.

Ο Πορτογάλος επιθετικός πέρασε μία από τις χειρότερες περιόδους της ποδοσφαιρικής του καριέρας στον Δικέφαλο. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, τον επώδυνο τραυματισμό του, στον ευρωπαϊκό αγώνα με αντίπαλο την Μποέμιανς το καλοκαίρι του 2021, την αντικατάστασή του, την θεραπεία που έκανε, την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην πατρίδα του από τον Ντόκτορ Νορόνια και γενικά το χρονικό διάστημα κατά το οποίο έμεινε εκτός δράσης. Κοντά στους οκτώ μήνες χρειάστηκε να κάνει υπομονή για να μπει σε ρυθμούς επίσημων αγώνων. 

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ο ΠΑΟΚ του συμπαραστάθηκε. Παρά τις πιέσεις που υπήρξαν για απόκτηση ενός άλλου φορ, προτιμήθηκαν οι “ενδιάμεσες λύσεις”. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολιβέϊρα δέχθηκε ένα χτύπημα στα πλευρά από αντίπαλό του. Έμεινε και πάλι εκτός δράσης, αυτή την φορά για ενάμιση μήνα. Ταλαιπωρήθηκε. Ήταν της μοίρας του, γραφτό.

Πλέον, πιστεύει ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Ο ίδιος πατά γερά στα πόδια του. Είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας καθώς έχει πετύχει πέντε γκολ. Τέσσερα στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο. Θέλει να πετύχει πολλά περισσότερα. Κυρίως όμως τον ενδιαφέρει το ομαδικό αποτέλεσμα. Την στήριξη που έλαβε, δεν πρόκειται να την ξεχάσει. Ο Πορτογάλος επιθετικός, δεν κρύβει πως έχει βρει τα πατήματά του και ο στόχος του, που είναι συνυφασμένος με τους στόχους του ΠΑΟΚ, είναι να βοηθήσει την ομάδα να συμμετέχει στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και παράλληλα να κατακτήσει ένα τρόπαιο, στο τέλος της σεζόν. Το Κύπελλο.

Ο Λουτσέσκου τον εμπιστεύεται, αυτό φαίνεται και από τις δύσκολες ημέρες που πέρασε στον ΠΑΟΚ, όπως περιγράψαμε λίγο νωρίτερα. Βασίζεται στο παιχνίδι που μπορεί να κάνει.

Από τα αξιοσημείωτα και συγχρόνως ενδιαφέροντα προς συζήτηση, είναι πως δεν έχει ανοίξει καν αυτή την στιγμή το θέμα μίας πιθανής ανανέωσης του συμβολαίου του. Δείχνει να μην το εξετάζει καθόλου. Τον ενδιαφέρει περισσότερο να ανταποδώσει και να φωνάξει δυνατά παρών.

Το είχε τονίσει άλλωστε ο Ολιβεϊρα στην αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Metrosport μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό. Το είχε παραδεχθεί και ο Ζοσέ Μπότο με δηλώσεις του στη “Μ”, πως δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κανένα θέμα συζήτησης για την προοπτική ενός νέου συμβολαίου.

Είχε δείξει από την προετοιμασία της ομάδας στην Κύπρο, ο Πορτογάλος πως είναι έτοιμος για την αντεπίθεση του. Η οποία είναι συνυφασμένη με την αντεπίθεση του ΠΑΟΚ. Ο Ολιβέϊρα είναι “πεινασμένος” και το δείχνει. Έχει δίψα ή τρέλα, όπως θέλετε πείτε το, για να ανταποδώσει αυτή την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο ΠΑΟΚ σε πολύ δύσκολες στιγμές της καριέρας του.

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.