Γκουλής: «Πολύ καλή ομάδα ο Άρης, πιστεύω όμως στον άσο του Λεβαδειακού»

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής και προπονητής, Νίκος Γκουλής. Αναφέρθηκε στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Superleague και στο ματς του Λεβαδειακού με τον Άρη που θα ανοίξει την αυλαία του 2ου γύρου.

«Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλη η γκάμα των πρωταθλημάτων. Όχι δεν θα νιώσω κατάθλιψη επειδή θα παρακολουθώ ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε και σαν λαός έτσι. Το ποδόσφαιρο είναι αγάπη, είναι ένα άθλημα που αρέσει σε όλους. Στην Ελλάδα δεν έχουμε αυτό το ποδόσφαιρο στο επίπεδο που θέλουμε. Πρέπει να έχουμε μία θετική αύρα. Τα πράγματα πρέπει να διορθωθούν. Και μπορούν να διορθωθούν. Χαίρομαι που επιστρέφει το πρωτάθλημα, αλλά θυμίζω κάτι άλλο, είχα πει ότι το Μουντιάλ θα το κατακτήσει η Αργεντινή. Και αυτό έγινε.

Αυτό έχουμε και αυτό αντιμετωπίζουμε, άρα πρέπει να ζούμε με αυτό. Ήμουν καλός αμυντικός όπως θυμάστε. Και στην πρώτη εθνική. Στην δουλειά μας πρέπει να είμαστε εγωιστές, εάν πιστεύουμε ότι πρέπει να προσφέρουμε. Στο Λεβαδειακός – Άρης, πρέπει να πω ότι αυτό το ματς δεν έχει καμία σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου. Πιστεύω ότι ο Λεβαδειακός θα καθορίσει το μέλλον του στα επόμενα επτά παιχνίδια.

Στο ΠΡΟΠΟ θα έβαζα άσο του Λεβαδειακού, ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσει ο Λεβαδειακός. Πάντως αναλαμβάνει την ευθύνη της πρόβλεψης. Το πιο δύσκολο από τα επόμενα παιχνίδια για τον Λεβαδειακό, είναι αυτό με τον Άρη. Πιστεύω ότι μπορούν να το πετύχουν. Γιατί μια ζωή πρέπει να σκεφτόμαστε αρνητικά; Πιστεύω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Όλα είναι θέμα ευθύνης που πρέπει να αναλαμβάνουμε. Θα είμαι πάντα ειλικρινής και θα λέω πάντα την αλήθεια”.

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από επτά κορυφαίους tipsters!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.