Ο πρώτος Έλληνας που χτύπησε τατουάζ του Μέσι: «Το βάρεσα μόλις κυκλοφόρησε η εικόνα»

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο tatoo artist Raden, ο πρώτος Έλληνας τατουατζής στον κόσμο, που χτύπησε στο χέρι του την εικόνα του Μέσι να σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο πρώτος που το έκανε σε όλο τον κόσμο!

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Τι να κάνω να μην το πω, αφού το έκανα πρώτος σε όλο τον κόσμο. Να το πάμε λίγο χρονικά. Είμαι ιδιόκτητης tattoo studio, το οποίο είναι κάτω από το σπίτι μου. 

Είχα πει προ ημερών δημόσια στο Instagram, πάνω στη τρέλα μου όταν κέρδισε η Αργεντινή την Κροατία, ότι θα τον βαρέσω τατουάζ αν το πάρει. Και έρχεται η στιγμή όταν έγινε το 2-0 λέω θα τον κάνω. Σκέφτηκα πως αφού θα το κάνει ούτως η άλλως όλος ο πλανήτης, γιατί να μην το κάνω εγώ πρώτος στον κόσμο!

Κατεβαίνω στο Studio την ώρα που κυκλοφορεί η εικόνα με την κούπα στα χέρια του, κάνω τα τυπώματα και μου το βαράει ο κολλητός μου ο Ozon. Για αυτό σας λέω ότι είμαι ο πρώτος στο κόσμο. Στην Αργεντινή εκείνη την ώρα ήταν όλοι στους δρόμους και πανηγύρισαν»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.