Η Equipe «πετσόκοψε» Ζιρού και Ντεμπελέ

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2022

Οι Γάλλοι δεν στήριξαν την Εθνική τους ομάδα μετά την ήττα στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού έσπευσαν να ασκήσουν δριμεία κριτική στους παίκτες. Πρώτη πρώτη η γαλλική L Equipe, που βαθμολόγησε έναν έναν τους παίκτες και... πετσόκοψε Ζιρού και Ντεμπελέ.


Το δίδυμο της Γαλλίας Ουσμάν Ντεμπελέ και Ολιβιέ Ζιρού δέχθηκαν σφοδρή επίθεση από τη δημοφιλή γαλλική εφημερίδα L'Equipe μετά από μια θλιβερή εμφάνιση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κυριακής. Το δίδυμο ξεκίνησε στο πλευρό του Kylian Mbappe ως μέρος μιας επιθετικής τριάδας εναντίον της Αργεντινής στο Lusail Stadium, χάνοντας τις χειρότερες εμφανίσεις στη διεθνή καριέρα τους.

Ο Ντεμπελέ έκανε το πέναλτι , από το οποίο ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ αφού έσπρωξε κυνικά στο έδαφος τον Άνχελ Ντι Μαρία. Από την άλλη, ο Ζιρού ήταν «άφαντος» στο μπροστινό μέρος, αποτυγχάνοντας να συνεργαστεί με τους Nicolas Otamendi και Cristian Romero παρά το σαφές πλεονέκτημα ύψους του.  Οι Randal Kolo Muani και Marcus Thuram μπήκαν αλλαγή στις θέσεις τους και τα πήγαν πολύ καλύτερα, αφού η Γαλλία ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η L'Equipe είναι γνωστή για τα υψηλά στάνταρ, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη η βαθμολογία που έβαλε στον Ντεμπελέ και τον Ζιρού μετά τον αγώνα. Κανένας από τους δύο δεν έλαβε υψηλό  αριθμό αφού αμφότεροι κρίθηκαν πολύ «λίγοι» για να βαθμολογηθούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.