Μελίσσας: «Εξπέρ στα πέναλτι ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, του βγήκε η πίεση με τον ακραίο πανηγυρισμό του»

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2022

Ο Νίκος Μελίσσας μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου Κυπέλλου. Με δηλώσεις του στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο ικανότατος γκολκίπερ είπε τα εξής για τον τερματοφύλακα της εθνικής Αργεντινής: “Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στον κόσμο. Είναι εξπέρ στα πέναλτι, δεν είχε χάσει από τότε που μπήκε στην εθνική κάποιο μεγάλο παιχνίδι. Και αυτό τα λέει όλα. Όλοι βλέπουμε την ψυχολογία που είχε και πόσο πολύ διψούσε για να ξεχωρίσει, σε σύγκριση με τον Γιορίς».

Ο Μελίσσας συνέχισε λέγοντας: «Πάντα κάτι λέει, θέλει να τον αποπροσανατολίσει τον αντίπαλό του. Σίγουρα όταν ένας εκτελεστής πηγαίνει για το πέναλτι, τότε θέλει να φύγει η μπάλα από τα πόδια του. Παίζει ρόλο αυτό που κάνει ο Αργεντινός τερματοφύλακας. Νομίζω ότι έχει το προβάδισμα με διαφορά ο εκτελεστής. Η ευθύνη και το βάρος είναι μικρότερο στον τερματοφύλακα, από ότι στον επιθετικό”.

- Για τον πανηγυρισμό του; Πως τον σχολιάζεις ;

“Είδα την στιγμή, δεν μπορώ να το κρίνω. Μια χώρα κρεμόταν από αυτούς τους παίκτες. Ήμασταν όλοι, λίγο πολύ, με την Αργεντινή. Του βγήκε η πίεση με τον ακραίο πανηγυρισμό του. Ίσως δικαιολογείται βάσει της πίεσης που ένιωσε, αυτός ο πανηγυρισμός του. Εγώ προσωπικά τον συγχωρώ. Στα αποδυτήρια μάλιστα κράτησε ενός λεπτού σιγή για τον Γάλλο Εμπαπέ. Ας μην ξεχάσουμε όμως και τον ρομαντισμό του ποδοσφαίρου. Βλέπουμε πως σε έναν αγώνα θα υπάρχουν διαπληκτισμοί. Όσο για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Είναι ο Μέσι και με διαφορά”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.