Ο Κοτάρσκι ποντάρει στον ΠΑΟΚ του Champions League για το μέλλον του

Κώστας Πετρωτός17 Δεκεμβρίου 2022

Και στα 16 επίσημα ματς του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί ο Ντομινίκ Κοτάρσκι και σ’ αυτό το διάστημα των περίπου τεσσάρων μηνών, ο Κροάτης τερματοφύλακας έχει καταφέρει να αναγνωριστεί ως το καλύτερο ταλέντο τερματοφύλακα που παίζει στο ελληνικό Πρωτάθλημα.
Με δεδομένη και την εξαιρετική παρουσία του και στην εθνική U21 της Κροατίας, ο 22χρονος γκολκίπερ, απόλυτα αναμενόμενα, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό. Σύλλογοι από την Ιταλία, την Γερμανία, την Ισπανία και την Αγγλία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχουν δείξει στην πλευρά του Κοτάρσκι ότι το όνομά του έχει μπει στα καρνέ τους, ωστόσο, στην παρούσα φάση αυτό δεν τον συγκινεί ιδιαίτερα.
Στις συζητήσεις του με τον Κροάτη και τον Ιταλό ατζέντη του, ο νεαρός τερματοφύλακας έχει ξεκαθαρίσει ότι η σχέση του με τον ΠΑΟΚ είναι ακόμη στην αρχή της και έχει ακόμη πολλά να πάρει από αυτήν, κατά συνέπεια το μυαλό του είναι αφοσιωμένο στις υποχρεώσεις του Δικεφάλου. Για τον Κοτάρσκι, η προοπτική ο ΠΑΟΚ να κερδίσει στο φινάλε της σεζόν ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ένα πολύ μεγάλο δέλεαρ, ίσως το μεγαλύτερο κίνητρο που έχει ο ίδιος για να συνεχίσει να κάνει υψηλές πτήσεις.

Θεωρεί ότι η παρουσία του ΠΑΟΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα εκτοξεύσει την αξία του και θα τον βοηθήσει να κάνει ένα ακόμη βήμα στην εξέλιξή του.

Γι’ αυτό και, ειδικά για τον Κοτάρσκι, δεν υπάρχει καμία σειρήνα που να μπορεί να τον δελεάσει τον Ιανουάριο, αφού είναι ψυχή και σώμα, 100% αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ. Αυτό, βέβαια, φάνηκε και στην Καλαμάτα με την παγκοσμίου επιπέδου απόκρουσή του στο σουτ του Μπακαγιόκο που απαιτούσε απόλυτη συγκέντρωση στο ματς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.