Κέρβερος κάτω από τα γκολπόστ

Γιώργος Καστάνης16 Δεκεμβρίου 2022

Δόθηκε μεγάλη έμφαση το περασμένο καλοκαίρι από τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ για να φέρουν στην Τούμπα τον αντικαταστάτη του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Η στόχευση είχε γίνει από νωρίς, ο Μπότο είχε πείσει τον Λουτσέσκου πως ο Κροάτης πορτιέρο παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί να κάνει την διαφορά.

Κάπως έτσι με την σύμφωνη γνώμη και της τεχνικής ηγεσίας ο Κοτάρσκι ήρθε στην Τούμπα. Βασικός και αναντικατάστατος σε όλα τα επίσημα ματς του ΠΑΟΚ. Έδειξε από την αρχή πολλά θετικά στοιχεία. Έπιασε πέναλτι στο Κλεάνθης Βικελίδης, κράτησε ανέπαφη την εστία του στο Καραϊσκάκη, έκανε γενικά καλές και πειστικές εμφανίσεις. Στην Καλαμάτα, στο σούτ του Μπακαγιόκο από την μικρή περιοχή, έκανε, κατά πολλούς την επέμβαση της χρονιάς. Δεν το λέμε εμείς. Φίλοι και αντίπαλοι, τον “υμνούν”. Ο Νίκος Αναστόπουλος για παράδειγμα, όπως θα διαβάσετε αμέσως μετά, μίλησε με κολακευτικά λόγια τον Κοτάρσκι.

Ο Χρήστος Ρόβας, ο επιθετικός της Μεσσηνιακής ομάδας στο Metropolis 95,5 ανέφερε πως τέτοια επέμβαση δεν έχει δει ξανά. Οι συμπαίκτες του, τον επιβράβευσαν μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου. Ο Λουτσέσκου, όταν ρωτήθηκε, αρκέστηκε να αναφέρει πως ο Κοτάρσκι κάνει καλά την δουλειά του.

Όσο για τον ίδιο τον Κροάτη πορτιέρο; Αντέδρασε με ήπιο τρόπο, δίχως να θριαμβολογήσει, παρά το γεγονός ότι η επέμβαση που έκανε ήταν εντυπωσιακή. Όταν ρωτήθηκε ο Κοτάρσκι μετά το τέλος του αγώνα, για να σχολιάσει την εμφάνισή του και την επέμβαση, αρκέστηκε να αναφέρει: “Ηταν μία καλή επέμβαση”. Ξερά. Αυτό είπε. Τίποτα άλλο.

Η αλήθεια είναι πάντως, πως οι ικανότητές του είναι μεγάλες. Και όσο περνάει ο χρόνος, εξελίσσεται περισσότερο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.