Αργεντίνα δημοσιογράφος συγκίνησε τον Μέσι: «Σ' ευχαριστούμε για όλα αρχηγέ»

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2022

Οι Αργεντινοί πανηγύρισαν την πρόκριση της Αλμπισελέστε στον τελικό του Μουντιάλ 2022 με κεντρικό πρόσωπο τον Λιονέλ Μέσι, που δίπλα στους συμπαίκτες του έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση παίρνοντάς την ακόμη μία φορά από το χέρι για να της δείξει τον δρόμο.
Έχοντας περάσει από χίλια κύματα σε αυτή την εθνική και ενώ όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν, υπάρχει η αίσθηση ότι στον Pulga όλοι οφείλουν ένα «ευχαριστώ» αλλά και μια «συγγνώμη».
Κι αν το «ευχαριστώ» ακούστηκε αυτό καθαυτό στα λεγόμενα της δημοσιογράφου Σόφι Μαρτίνες, η «συγγνώμη» εννοήθηκε με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο του Μέσι, ο οποίος οριακά συγκρατούσε τη συγκίνησή του.
Η... κατάθεση ψυχής της Μαρτίνες:

«Το τελευταίο πράγμα που θα πω δεν είναι ερώτηση. Θέλω απλώς να σου πω ότι έρχεται ένας τελικός Μουντιάλ και εκτός του ότι θέλουμε όλοι να τον κατακτήσεις, θέλω να σου πω ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος υπάρχει κάτι που κανείς δεν μπορεί να πάρει από σένα. Μπήκες στην καρδιά όλων των Αργεντινών.

Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει τη φανέλα σου. Αυθεντικές, ψεύτικες ή φτιαγμένες από το τίποτα. Έχεις αγγίξει τις ζωές όλων και αυτό για μένα είναι κάτι παραπάνω από οποιοδήποτε Παγκόσμιο. είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το πάρει από σένα.

Είναι ώρα να σε ευχαριστήσουμε για τέτοιες στιγμές χαράς. Που έκανες τόσο κόσμο να βιώσει κάτι τέτοιο και ελπίζω να το κρατάς στην καρδιά σου γιατί όντως είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Και το έχεις ήδη κατακτήσει.

Οπότε σ΄ ευχαριστούμε για όλα, αρχηγέ
@quicasad Las palabras de #SofiMartinez al capitán #leomessi #seleccionargentina #mundial2022 #mundialqatar2022🏆🇦🇷 ♬ sonido original - StadiumLyrics

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.