Ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup

Τάνια Δήμου15 Δεκεμβρίου 2022

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους “8” του Challenge Cup περνάει μέσα από το PAOK Sports Arena. Με τις μνήμες να είναι... νωπές από τα όσα έγιναν μέσα στο Ισραήλ , οι παίκτες του Γιόσκο Μιλενκόσκι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να είναι αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Υπενθυμίζουμε ότι οι διαιτητές του πρώτου αγώνα με τις αποφάσεις τους στέρησαν από τον Δικέφαλο την ευκαιρία να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ και κατ’ επέκταση να διεκδικήσει τη νίκη. Η ήττα μέσα στο Ισραήλ με 3-1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίν αναγκάζει τον Δικέφαλο να κερδίσει σήμερα μέσα στην έδρα του την Ισραηλινή ομάδα με 3-0 ή 3-1 και να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση μέσα από τη διαδικασία του “χρυσού “ σετ.Για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση στους “8” του Challenge Cup είναι διακαής πόθος καθώς εάν καταφέρει και περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι θα έχει πολύ πιο εύκολο έργο στη συνέχεια με φόντο τη συμμετοχή σ’ έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Στον ΠΑΟΚ το πρόβλημα ακούει όνομα Χάινς Γιόρνα με τον Ολλανδό ακραίο να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και να είναι αμφίβολος για το σημερινό ματς. Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο» υπάρχει πάθος, θέληση και αισιοδοξία για την πρόκριση, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να περιμένουν από τον κόσμο της ομάδας να είναι δίπλα τους σε αυτή την απαιτητική αποστολή. Οι “ασπρόμαυροι” προέρχονται από το μεγάλο διπλό μέσα στη Σύρο που τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο , οι παίκτες του Γιόσκο Μιλενκόσκι πρέπει να ξεπεράσουν και την κούραση καθώς λόγω και του απαγορευτικού που υπήρξε η ομάδα επέστρεψε την Τρίτη από τη Σύρο

Βουλκίδης: «Περιμένω το παιχνίδι από την ημέρα που χάσαμε στο Ισραήλ»

Για το σημερινό παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε ο διεθνής κεντρικός του ΠΑΟΚ Θόδωρος Βουλκίδης. Ο Έλληνας άσος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το δεύτερο ματς, καλώντας παράλληλα τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να βρεθούν στο γήπεδο για να τους δώσουν ώθηση για την πρόκριση.
«Περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι, από την μέρα που χάσαμε στο Ισραήλ. Περιμένουμε την Μακάμπι στο Παλατάκι για να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω πως είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα, και αυτό θα το δείξουμε σήμερα μέσα στο γήπεδο. Καλώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθουν στο γήπεδο και να πανηγυρίσουμε αυτή την πρόκριση μαζί!».
Από την πλευρά του ο τεχνικός του Δικεφάλου Γιόσκο Μιλενκόσκι σχολίασε:«Πολύ σύντομα έχουμε ένα ακόμη σημαντικό ματς. Είναι μια πολύ δύσκολη και απαιτητική περίοδος για εμάς, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για γκρίνια και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον επόμενο αντίπαλο μας. Η Μακάμπι είναι μια σοβαρή και ποιοτική ομάδα κι έχουμε μπροστά μας δύσκολο έργο καθώς για να προκριθούμε πρέπει να φτάσουμε στο χρυσό σετ και να το κατακτήσουμε. Είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι, αλλά θέλουμε κι εμείς τη στήριξη του κόσμου μας όπως την είχε και η Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα έχουμε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες για να προκριθούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.