Μόνο ο Ιβάν γνωρίζει τι περιμένει για τη Νέα Τούμπα

Κώστας Πετρωτός13 Δεκεμβρίου 2022

Ήταν αναμενόμενο ότι στην διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υπήρχε ερώτηση για το που βρίσκεται το θέμα της Νέας Τούμπας. Ο πρώτος αντιπρόεδρος, Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε λιτά: «έχουμε πάρει κάποια σχέδια και τα επεξεργαζόμαστε και θα προβούμε σε επίσημες ανακοινώσεις όταν έρθει η ώρα, όπως κάνουμε συνέχεια για το θέμα της Νέας Τούμπας». 

Μάλιστα, ξεκαθάρισε, μετά από ερώτηση μικρομετόχου, ότι δεν υπάρχει κάποια δυσκολία στην εισροή χρημάτων λόγω του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας και του εμπάργκο της Δύσης στην χώρα που εδρεύει η πλειοψηφία των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη. 

Με δεδομένο ότι τα σχέδια βρίσκονται στα χέρια του ομογενή επιχειρηματία, έχουν προωθηθεί κάποιες αλλαγές που έχει ζητήσει ο ίδιος από τις εταιρίες Salfus και Populous, είναι σαφές ότι μόνο ο ίδιος γνωρίζει τι περιμένει για το επόμενο βήμα σχετικά με τη Νέα Τούμπα. 

Το αν θεωρεί ότι το πολιτικό περιβάλλον στην Ελλάδα δεν είναι το κατάλληλο ή περιμένει να δει και τι θα γίνει με την συνυποψηφιότητα της Ελλάδας για το Μουντιάλ του 2030 με την χρηματοδότηση της Σαουδικής Αραβίας, είναι κάτι που μόνο ο ίδιος ο Σαββίδης γνωρίζει. 

Από την στιγμή που ο ίδιος εγγυήθηκε για την χρηματοδότηση και την υλοποίηση του μεγαλύτερου πρότζεκτ κατά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ο κόσμος του αναγνωρίζει το δικαίωμα να αποφασίσει το timing των εξελίξεων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.