Ποζατζίδης : «Ο ΠΑΟΚ σε δύο χρόνια θα πρωταγωνιστήσει με τους μικρούς του»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2022

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ο Στέλιος Ποζατζίδης που αγωνίζεται με επιτυχία στην Κηφισιά μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την πρόοδο της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Η Κηφισιά είναι πρωτοπόρος στον νότιο όμιλο και ο στόχος της είναι ξεκάθαρος. Ο Ποζατζίδης αναφέρθηκε όμως και στα νέα παιδιά που προωθούνται από τον Δικέφαλο, όπως οι Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, αλλά και ο Λύρατζης που θεωρείται πλέον βασικός στην ομάδα.

Αρχικά ο Στέλιος Ποζατζίδης είπε για την πορεία της Κηφισιάς τα εξής: “Ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος, θέλουμε να προοδεύουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην πρώτη θέση στον όμιλό μας, στην Superleague 2 τα μυαλά μας δεν παίρνουν “αέρα”. Θέλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Ακολουθεί για εμάς, ένα σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ιεράπετρα, στο οποίο θέλουμε την νίκη.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Εκεί θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την πρόκριση, γνωρίζοντας όμως ότι θα παίξουμε με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο που θεωρείται το φαβορί”. Ρωτήθηκε για την προώθηση αρκετών νέων παιδιών στον ΠΑΟΚ και είπε τα εξής: “Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει προωθήσει νέα παιδιά στην επαγγελματική ομάδα. Νεαρούς παίκτες που παίζουν βασικοί και δείχνουν τις ικανότητές τους. Οι Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Λύρατζης, Τσαούσης και όλοι οι νέοι παίκτες, δείχνουν πως έχουν τις προοπτικές για να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι σε ένα με δύο χρόνια, ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα με αυτούς τους νέους παίκτες στην σύνθεσή του. Βασικό βέβαια είναι να διατηρηθούν στο ρόστερ της ομάδας. Αυτά τα παιδιά που έχει προωθήσει ο ΠΑΟΚ, έχουν πολύ ταλέντο. Όσο για τους ίδιους τους νεαρούς, επειδή έχω περάσει από αυτή την θέση ηλικιακά, πρέπει να διατηρήσουν το προφίλ τους χαμηλά. Το δύσκολο είναι να μείνει κάποιος στην επιφάνεια. Πάντως ήδη διαπιστώνω ότι οι Κουλιεράκης και Λύρατζης έχουν ένα χαμηλό προφίλ”.

Ο Στέλιος Ποζατζίδης ρωτήθηκε για την πορεία του ΠΑΟΚ αυτή την σεζόν και έκανε την ακόλουθη εκτίμηση: “Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το Κύπελλο στο τέλος της σεζόν, είναι όμως πολύ δύσκολο να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Μπορεί όμως να πάρει την δεύτερη θέση”. 

Όσο για την πορεία της Κηφισιάς υποστήριξε: “Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η Κηφισιά προοδεύει, έχει ένα μακροχρόνιο πρότζεκτ. Και ο πρόεδρος θέλει να οδηγήσει την ομάδα ακόμη πιο ψηλά και πιστεύω ότι με την σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί η πορεία”.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.