Το… κυνήγι του νέου προπονητή του Ηρακλή

Γιάννης Τσερβίνης08 Δεκεμβρίου 2022

Τον προπονητή-ηγέτη που θα πάρει «πάνω» του την ομάδα στις δύσκολες στιγμές και θα αλλάξει τελείως την ψυχολογία εντός του τμήματος αναζητούν στον Ηρακλή. Ο Στράτος Ευγενίου με τους συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο έχουν επιλέξει μία λίστα 3-4 προπονητών που έχουν τα στοιχεία που θέλουν και που πιστεύουν ότι είναι ικανά να «γυρίσουν» την κατάσταση στο αγωνιστικό κομμάτι.

Υψηλότερα στη λίστα όπως μετέφεραν η «Μetrosport» και το metrosport.gr είναι ο Γιάννης Ταουσιάνης. Με τον 50χρονο γεννημένο στη Θεσσαλονίκη τεχνικό έγινε επαφή και σύμφωνα με όσα έλεγαν στη Μίκρα υπάρχει ταύτιση απόψεων. «Αγκάθι» ωστόσο αποτελεί το κασέ του μιας και είναι υψηλό. Ο Μάκης Χάβος αποτελεί και αυτός μία περίπτωση προπονητή που κάνει… κλικ στους κυανόλευκους, αν και πρώτιστο μέλημά του είναι το εξωτερικό απ’ όπου και περιμένει πρόταση.
Τελευταίο όνομα που έπαιξε χθες ήταν ο Λεωνίδας Βόκολος που προ ημερών αποχώρησε από την Καλλιθέα. Επειδή ωστόσο τα χρονικά περιθώρια είναι στενά στον αυριανό αγώνα με τη Βέροια στον πάγκο θα βρίσκεται ο Τάσος Κατσαμπής. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες, ενώ στο παρελθόν όταν χρειάστηκε να εκτελέσει ξανά χρέη προπονητή τα πήγε εξαιρετικά. Στις 18 Δεκεμβρίου 2018 ο Ηρακλής είχε κερδίσει 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.