Μουντιάλ 2022: «Εισβολή» στο stream του Αγουέρο από Μέσι και συμπαίκτες του

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Αφορμή για reunion, ήταν ένα stream του Κουν Αγουέρο, που ήρθε σε επικοινωνία με τον Μέσι και κάποια μέλη της αποστολής της Εθνικής Αργεντινής, με τα πειράγματα και τα ... τεχνικά προβλήματα να μην απουσιάζουν. 
Κατά την διάρκεια της διαδικτυακής εκπομπής του Αγουέρο, μία έκπληξη επιφυλασσόταν για τους θεατές, αφού ο πρώην στράικερ προχώρησε σε βιντεοκλήση με τον Μέσι και άλλα άτομα της αποστολής, οι οποίοι περνούσαν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης ενόψει του δύσκολου αγώνα της Παρασκευής απέναντι στην Ολλανδία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. 

Η συνομιλία ξεκίνησε με τον Μέσι να προσπαθεί να μετατρέψει την εικόνα από κάθετη σε οριζόντια με τους Ντε Πολ, Ντιμπάλα και Πάπου Γκόμεζ που ήταν μαζί του να ξεσπάνε σε γέλια ενώ ο Αγουέρο από την μεριά του έδειχνε ... απογοητευμένος. 

Ο Λιονέλ εν συνεχεία πήρε τον λόγο και «πίκαρε» τον κολλητό του φίλο, Αγουέρο για τα σχόλια που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό με αφορμή το «όχι» που του είπε η ομοσπονδία στο αίτημα του να ακολουθήσει την αποστολή στο Κατάρ.

«Πότε θα ρθεις; Τώρα έχεις τους κωδικούς, μπορείς να έρθεις ώστε να μην πετάς βόμβες μετά στις δηλώσεις σου».


Στο τέλος, ο Pulga έστειλε μήνυμα αγάπης στον «Κουν»: «Σε ευχαριστούμε που μας κάλεσες. Σε αγαπάμε. Δεν είσαι μαζί μας, αλλά σε θυμόμαστε κάθε μέρα, εσένα και τον Τζίο (Λο Σέλσο). Θέλω να χαιρετίσω όλους τους ανθρώπους που μας είδαν». Από τη μεριά του, ο Αγουέρο απάντησε:

«Καλή τύχη την Παρασκευή παιδιά, ό,τι κι αν γίνει είστε φαινόμενα, σας αγαπάω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.