Μακεδονικός και Ηρακλής για τους βαθμούς και το πρεστίζ

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2022

Ξανά αντιμέτωποι σήμερα, αλλά αυτή τη φορά σε επίσημο αγώνα Μακεδονικός και Ηρακλής. Το παιχνίδι που παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα γίνει στην Ευκαρπία και θα αρχίσει στις 15.00. Ο Ηρακλής είχε νικήσει στις 21 Σεπτεμβρίου σε φιλικό που έγινε στο Καυτανζόγλειο με γκολ του Πατράλη, ενώ στις 23 Οκτωβρίου οι δύο ομάδες έπαιξαν στην Τρίγλια σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα τριών ημιχρόνων που είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ο Μακεδονικός θέλει τους βαθμούς ώστε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για το σημερινό παιχνίδι. Ο Γιώργος Αμανατίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Γιάννη Γιαννούση και Λούκα Μπουλάτοβιτς, με τον πρώτο να έχει υποστεί διάστρεμμα β’ βαθμού στον δεξί αστράγαλο και τον δεύτερο να περνά τις πρώτες ημέρες χωρίς πατερίτσες μετά την χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο. Ο προπονητής του Μακεδονικού θα γνωστοποιήσει την εικοσαμελή αποστολή των «πρασίνων» δύο ώρες πριν τη σέντρα.

Δίχως περιθώρια οι κυανόλευκοι


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μακεδονικό. Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών και θα επιζητήσουν τη νίκη. Ο Κώστας Γεωργιάδης δεν θα έχει στην διάθεση του για την σημερινή αναμέτρηση τον Άγγελο Παπαστεριανό, που έχει κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Η ομάδα προπονήθηκε το μεσημέρι στην Μίκρα με ασκήσεις τακτικής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κώστας Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους
: Βελλίδη, Παλαβράκη, Πανάγου, Βιτλή, Κωστούλα, Χρουσιέλ, Νταμιάν Σίλβα, Κουντουριώτη, Σγουρή, Πατράλη, Άλεξιτς, Μελούνοβιτς, Τότσκα, Κραγιόπουλο, Ματίας Τόμας, Γιουμπιτάνα, Μανουσάκη, Σιούτα, Δόρη, Χειρίτραντα, Μπαλικτσή, Σενγκιέργκη, Δοϊρανλή.

O Μακεδονικός έδωσε 1000 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του Ημίθεου. Οι οπαδοί των φιλοξενουμένων θα μπουν στη Θύρα 4 (απέναντι από τα επίσημα, κάτω από τα δημοσιογραφικά) και θα έχουν εκδοτήριο έξω από το γήπεδο όπου θα προμηθεύονται τα εισιτήρια. Η διοίκηση του Μακεδονικού παραχώρησε και μεγάλο αριθμό προσκλήσεων για τις ανάγκες των οπαδών του Ηρακλή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.