Πρόξενος Ιαπωνίας: «Ακούω μόνιμα το Metropolis 95,5, οι πανηγυρισμοί μας είναι πιο έντονοι από τους Μεσόγειους»

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε o επίτιμος πρόξενος της Ιαπωνίας στη Θεσσαλονίκη, Χάρης Αλεξόπουλος.  Κυρίως μίλησε για την πρόκριση της Ιαπωνίας και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν από όλους τους Ιάπωνες για αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στις δηλώσεις του ο κ. Αλεξόπουλος είπε: «Το Metropolis είναι η μόνη μου προτίμηση και ακούω όλες τις εκπομπές κάθε φορά που μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου. Με πολύ μεγάλη χαρά σας ακούω. Βεβαίως και πανηγυρίζουμε, είναι όλοι πολύ χαρούμενοι για την μεγάλη επιτυχία. Όταν αφορά πανηγυρισμούς είναι πιο έντονοι και από τους Μεσόγειους. Όσοι είδαν το ματς, η δομή του ποδοσφαίρου που παίχτηκε από την Ιαπωνία, δείχνει ότι είναι συγκροτημένη. Από το πρωί ταξιδεύω, είμαι στην Αθήνα, θα κάνω και μία βόλτα από την πρεσβεία μας. Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης. Είναι βέβαιο ότι κερνάνε σάκε, στην πρεσβεία.

Το σάκε που δεν έχει γλυκάνυσο είναι πιο κοντά στις δικές μου προτιμήσεις. Είναι πολύ λίγα αυτά που γνωρίζω από την Ιαπωνική γλώσσα. Πάντως οι πανηγυρισμοί ήταν μετρημένοι, γιατί και οι Ιάπωνες είναι πιο συγκρατημένοι».




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.