Ο Πάρντιου άλλαξε τα δεδομένα για τον Σέικ Ντουκουρέ

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022

Ο Σέικ Ντουκουρέ δεν απέκτησε απλά πιθανότητες παραμονής αλλά πήρε στα χέρια του… κάρτα παραμονής στην ομάδα με απόφαση του Αλαν Πάρντιου. Μέχρι τα τέλη της περασμένης εβδομάδας θεωρούταν δεδομένο ότι θα γινόταν μια συζήτηση μαζί του με σκοπό την πρόωρη λύση του συμβολαίου του.

Οι «κίτρινοι» δεν έχουν το παραμικρό παράπονο από τη συμπεριφορά και την αγωνιστική παρουσία του Ιβοριανού μέσου, από την άλλη πλευρά όμως δεν θα μπορούσαν να μη λάβουν υπόψη ότι ο ποδοσφαιριστής αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υψηλές εντάσεις λόγω της επιβάρυνσης που έχει δεχθεί το (δύο φορές χειρουργημένο) γόνατό του. Κι αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί μέσω επέμβασης, στην πραγματικότητα είναι άλυτο και μ’ αυτό θα πρέπει να πορευτεί ο Ντουκουρέ.



Γι’ αυτόν τον λόγο εξετάστηκε σοβαρά το ενδεχόμενο μιας συζήτησης με την προοπτική λύσης της συνεργασίας, φαίνεται όμως ότι αυτό έχει απομακρυνθεί. Καταρχήν ο Αλαν Πάρντιου δείχνει αρνητικός στο σενάριο συντριπτικών αλλαγών στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ήδη έχει να διαχειριστεί το διαφαινόμενο τέλος με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ. Στο μυαλό του Βρετανού – και με δεδομένη την προσθήκη του Βλάντιμιρ Νταρίντα – ο Ντουκουρέ μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά των βασικών παικτών στη μεσαία γραμμή.

Δηλαδή να έχει ρόλο παίκτη ο οποίος θα προσφέρει ποιοτικά λεπτά, αποφεύγοντας την έντονη επιβάρυνση. Ως εκ τούτου, εφόσον οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Νταρίντα, αυτομάτως θα «σφραγιστεί» και η παραμονή του Ντουκουρέ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.