Ο «Άραβας» Ρονάλντο θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος - Η 10άδα και η θέση του Αντετοκούνμπο

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Η Αλ Νασρ έστρωσε... (ίσως και στην κυριολεξία) χρυσάφι στα πόδια του Κριστιάνο Ρονάλντο και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος είπε «ναι» σε ένα deal-μαμούθ το οποίο εκτοξεύει τον CR7 στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών του κόσμο και μάλιστα με διαφορά.

O Πορτογάλος σούπερσταρ εξαργυρώνει και με το παραπάνω την επιρροή που έχει στον παγκόσμιο αθλητισμό (είναι νούμερο 1 σε followers στο Instagram) και η μετακίνησή του στην Σαουδική Αραβία θα του αποφέρει απολαβές που, σύμφωνα με πληροφορίες, αγγίζουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί ούτως ή άλλως τα ποσά στο χρηματικό χρηματιστήριο να έχουν πάρει την ανιούσα, όμως το ύψος των απολαβών του ξεπερνά κατά πολλές δεκάδες εκατομμύρια τον μέχρι τώρα κάτοχο της θέσης νο1. στην λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, ο οποίος ήταν ο Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με την λίστα του Forbes για τους πιο ακριβοληρωμένους αθλητές του 2022, ο «Άραβας» Κριστιάνο με το νέο του συμβόλαιο θα εκτοξευθεί στην θέση νούμερο ένα, αφήνοντας.... χιλιόμετρα πίσω του κορυφαία brand names του παγκόσμιου αθλητισμού. Από την σχετική λίστα απουσιάζει το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος παρότι υπέγραψε καινούριο υπέρογκο συμβόλαιο το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα τον βάλει στην λίστα του 2023, δεν βρίσκεται σε αυτή του 2022. 

Πως θα διαμορφωθεί η δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών μετά το deal του CR7 σύμφωνα με το Forbes:

1. Κριστιάνο Ρονάλντο 200 εκατομμύρια ευρώ
2. Μέσι 125 εκατομμύρια ευρώ
3. Λεμπρόν Τζέιμς 116.7 εκατομμύρια ευρώ
4. Στεφ Κάρι 89.2 εκατομμύρια ευρώ
5. Κέβιν Ντουράντ 89 εκατομμύρια ευρώ
6. Ρότζερ Φέντερερ 88 εκατομμύρια ευρώ
7. Καρμέλο Αλβάρεζ 87.2 εκατομμύρια ευρώ
8. Νειμάρ 84.3 εκατομμύρια ευρώ
9. Τομ Μπρέιντι 81.3 εκατομμύρια ευρώ
10. Γιάννης Αντετοκούνμπο 78.4 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.