«Το έχει ο Μιχαηλίδης και στα χαφ, έχει παίξει και ως δεκάρι»

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον Γιάννη Μιχαηλίδη και την χρησιμοποίησή του ως χαφ, ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Νίκο Παναγιωτίδη, που είναι και θείος του νεαρού άσου.

Μάλιστα στις δηλώσεις του υποστήριξε τα εξής: “Έχει παίξει και ως δεκάρι στο παρελθόν ο ανιψιός μου. Το κάνει εξ ανάγκης ο Λουτσέσκου. Γιατί έλειπε τις προηγούμενες ημέρες ο Ντάντας, έλειπε ο Κούρτιτς επειδή ήταν σε εθνικές ομάδες. Στο ποδόσφαιρο αυτά υπάρχουν, παίζουν πολλά ρόλο. Τα σκέφτεται όλα ο Λουτσέσκου. Και να περάσει στο κέντρο, σε εκείνη την θέση που χρησιμοποιήθηκε από τον Λουτσέσκου σε μία προπόνηση, σας θυμίζω πως υπάρχουν άλλοι τρεις παίκτες. Και στο κέντρο υπάρχει έντονος ανταγωνισμός» είπε ο βετεράνος μπακ του ΠΑΟΚ. 

Ο Νίκος Παναγιωτίδης συνέχισε λέγοντας για τον Μιχαηλίδη: «Η θέση του Γιάννη είναι στα χαφ. Αυτό πιστεύω. Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Εκεί είναι, έρχεται πολύ εύκολα σε επαφή με την εστία, μπορεί να σουτάρει. Για εμένα ναι. Δεν ξέρω τι σκέφτεται πάντως ο ίδιος ο ανιψιός μου. Νομίζω ότι στην άμυνα του αρέσει να παίζει περισσότερο. Του αρέσει να κάνει την μεγάλη μπαλιά όταν θα βρει τους κατάλληλους χώρους. Όπου κι αν τον βάλει ο Λουτσέσκου να παίξει, πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί ο Γιάννης. Το έχει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.