Βόμβα ολκής με Κριστιάνο Ρονάλντο: Γίνεται... Άραβας με ποσό-ρεκόρ

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Μπορεί το καλοκαίρι να έριξε «άκυρο» σε ενδεχόμενη μετακίνηση του στην Σαουδική Αραβία, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως τελικά αφήνει πίσω του την Ευρώπη και γίνεται... Άραβας, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχει δώσει τα χέρια με την Αλ Νασρ με ποσό-μαμούθ.

Μετά το «σνομπάρισμα» των ευρωπαϊκών ομάδων, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ, σύμφωνα με την Marca, τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Ριάντ με την οποία συμφώνησε για τα επόμενα 2,5 χρόνια με ένα ποσό το οποίο αγγίζει τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιό αυτό θα είναι το ακριβότερο όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως δεν υπήρξε άλλη ανάλογη προσφορά. Θερμό ενδιαφέρον υπήρξε από την Τσέλσι, ενώ νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Μπάγερν Μονάχου αρνήθηκε να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Πορτογάλο.

Η Αλ Νασρ είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, έχοντας στο ενεργητικό της εννιά πρωταθλήματα, με το τελευταίο να είναι αυτό του 2019. Η ομάδα του Ριάντ, μετά από στενό μαρκάρισμα και εκμεταλλευόμενη την έλλειψη ενδιαφέροντος από τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια για τον CR7, έστρωσε «χρυσάφι» στα πόδια του Πορτογάλου και τον «έψησε» να μετακομίσει στην Αραβία μέχρι τα 40 του. Το συμβόλαιό του αναμένεται να ξεκινήσει να ισχύει μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο για την ώρα είναι η απόλυτη προτεραιότητα του Ρονάλντο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.