ΠΑΟΚ: Αναχωρεί για Κύπρο- Το πρόγραμμα το φιλικών και η αποστολή

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2022

Έτοιμοι για επιβίβαση είναι οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, με την πτήση τους με προορισμό την Κύπρο να αναχωρεί αυτή την ώρα (3:45). Το ασπρόμαυρο σύνολο ξεκινάει την «χειμερινή προετοιμασία» που είχε προγραμματιστεί, ώστε να μην χαθεί ο ρυθμός της ομάδας και οι παίκτες να μείνουν σε φόρμα ενόψει της διακοπής για το Μουντιάλ.

Μάλιστα, πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις που θα γίνονται στη Λάρνακα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει και μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις, τις οποίες ο ασπρόμαυρος λαός θα μπορεί να παρακολουθήσει μέσα από τα κανάλια της Novasports. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων:

Δευτέρα 28/11, 14:30 ΠΑΟΚ- Ασντόντ Ισραήλ

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη.

Πέμπτη 1/12, 18:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΛ Λεμεσού

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη.

Δευτέρα 5/12, 18:30 (η ώρα έναρξης δεν είναι επιβεβαιωμένη) ΠΑΟΚ-Άρης Λεμεσού

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη.

Παράλληλα, μαζί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο νησί της Αφροδίτης θα ταξιδέψουν και οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Σάστρε , Κάργας , Νάσμπεργκ , Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης , Τσαούσης , Ράφα Σοάρες , Σελιμάι, Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Ρικάρντο , Μουργκ , Νάρεϊ , Κουαλιάτα , Ολιβέιρα , Μπράντον .Οι Ντάντας , Κούρτιτς και Ίνγκασον θα ενσωματωθούν στην ομάδα στην Κύπρο.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.