Ο Άρης νιώθει την πίεση, θέλει μεταγραφές

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2022

Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας η πίεση του χρόνου θα γίνει από τους σταθερούς συνοδοιπόρους του Άρη καθώς είναι απαραίτητο να ενισχυθεί σε τουλάχιστον δύο θέσεις για να αποκτήσει και ο Άλαν Πάρντιου τη δυνατότητα να δουλέψει με την ομάδα στο υπόλοιπο διάστημα της διακοπής.

Στην Αλκμήνης εκτιμούν ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα τελειώσει η υπόθεση του Βλάντιμιρ Νταρίντα καθώς θεωρούν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή με τη Χέρτα Βερολίνου η οποία ζητά οικονομική αποζημίωση. Τις τελευταίες ημέρες στη γερμανική ομάδα ασχολούνται με το ιδιοκτησιακό κομμάτι και με το ενδιαφέρον επιχειρηματικού fund από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την αγορά ενός σημαντικού μέρους των μετοχών. Εικάζεται επίσης ότι αυτός είναι ο λόγος του ταξιδιού του Φρέντι Μπόμπιτς (αθλητικός διευθυντής της Χέρτα) στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο Αρης πατά στη συμφωνία του με τον 32χρονο Τσέχο για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, ενδεχομένως και στην πίεση που θα ασκήσει για να εξασφαλίσει την ελευθερία του ή για να συμβιβαστεί η Χέρτα με τα χρήματα που προσφέρει η ελληνική ομάδα. Πάντως για να… γίνει η δουλειά έτσι όπως την έχει στο μυαλό του ο Αλαν Πάρντιου, είναι αναγκαίο να μπει άμεσα στο πρόγραμμα προετοιμασίας και να μετρήσει αρκετές προπονήσεις μαζί με τον Πίτερ Ετέμπο με τον οποίον θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Η υπόθεση του εξτρέμ είναι πιο περίπλοκη. Η «Μ» έγραψε ότι μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάστηκαν προκρίθηκε αυτή ποδοσφαιριστή ο οποίος ανήκει σε ισπανική ομάδα, δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής και υπάρχει η πρόθεση δανεισμού του. Εξέλιξη αυτού του ζητήματος δεν θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις σκέψεις της ομάδας ή και του αθλητή αλλά και από το ενδιαφέρον που θα δείξουν άλλες ομάδες.

Αν και είχε σημειωθεί η ανάγκη ενίσχυσης στην κορυφή της επίθεσης, το ζήτημα απόκτησης σέντερ φορ φαίνεται να βρίσκεται πιο πίσω σε σχέση με τις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση, για τον Αρη είναι αναγκαίο να κινηθεί άμεσα για να μη χαθεί αυτό που φαινόταν ως πλεονέκτημα, δηλαδή το διάστημα διακοπής ενός μήνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.