Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον αντι-Μορέιρα, με Κρυωνά στην Κύπρο

Κώστας Πετρωτός26 Νοεμβρίου 2022

Ο Ζοσέ Μορέιρα συνέχισε και χθες να προπονεί τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ και θα το κάνει μέχρι και την Κυριακή, όταν και η ομάδα θα μεταβεί στην Λάρνακα για να κάνει μίνι προετοιμασία. Χθες, μάλιστα, στο βίντεο της ΠΑΕ από την πρωινή προπόνηση ακούγεται και η φωνή του όταν δίνει οδηγίες στους τερματοφύλακες. Ως γνωστό, ένα προσωπικό/οικογενειακό θέμα όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ τον ώθησε στην ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Δικέφαλο που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Η επιλογή δεν είναι μία απλή υπόθεση και γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ψάξει σωστά δίνοντας χρόνο στην έρευνά του. Γι’ αυτό και έχει αποφασιστεί να πάει στην Κύπρο και να αναλάβει τις προπονήσεις με τους γκολκίπερ της πρώτης ομάδας, ο Δημήτρης Κρυωνάς. Ο 45χρονος προπονητής, που έχει την επίβλεψη όλων των τερματοφυλάκων στην Ακαδημία, έχει δουλέψει το τελευταίο διάστημα με τον Ζοσέ Μορέιρα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και θα εγγυηθεί την ομαλή μετάβαση στην μετά-Μορέιρα εποχή.

Με βάση τα όσα αναφέρονται στο προφίλ του στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ: «Ο Δημήτρης Κρυωνάς εκπαιδεύει τους νεαρούς τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ περισσότερο από μία δεκαετία, κυρίως αυτούς των μεγαλύτερων ηλικιών (Κ17 και Κ15). Πλέον αναλαμβάνει συντονιστής της εκπαίδευσης και επίβλεψης των τερματοφυλάκων του PAOK Academy από την Κ17 μέχρι και την Κ6-7.

Είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, τον Φεβρουάριο του 2014 διοργάνωσε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα για την ενίσχυση του παιδικού χωριού SOS στο Πλαγιάρι.Μιλά την αγγλική και την ιταλική γλώσσα. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.