Ύμνοι Guardian για Ζίβκοβιτς: «Μπορεί ο Βινίσιους να τον βρήκε και στο ξενοδοχείο»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2022

Τεράστιας δυσκολίας αποστολή ανατέθηκε στον Αντρίγια Ζίφκοβιτς κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα μεταξύ της Σερβίας και της Βραζιλίας. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ κλήθηκε να περιορίσει τον Βινίσιους και εκτέλεσε το έργο του με μεγάλη επιτυχία, κάτι που σχολίασε με δηκτικό τρόπο η «The Guardian» στο άρθρο της για τον αγώνα που έκλεισε την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ ο ρόλος του να είναι κυρίως επιθετικογενής, όμως ο Ντράγκαν Στόικοβιτς ανέθεσε στον Αντρίγια το μαρκάρισμα του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Σέρβος δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Το μεγάλο βρετανικό Μέσο, στο άρθρο του για τον αγώνα της Βραζιλίας με την Σερβία αφιέρωσε μια ολόκληρη παράγραφο στο πως ο Αντρίγια αντιμετώπισε τον Βινίσιους και μάλιστα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

«[...] Εντωμεταξύ ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς κολλούσε πάνω στον Βινίσιους σαν περιβαλλοντικός ακτιβιστής που κολλάει τον εαυτό του σε μια οδική διασταύρωση του Λονδίνου. Ο Βινίσιους πήγαινε βαθιά. Ο Ζίφκοβιτς ακολουθούσε. Ο Βινίσιους πατούσε γραμμή. Ο Ζίφκοβιτς ακολουθούσε. Ο Βινίσιους έκοβε μέσα. Ο Ζίφκοβιτς ακολούθσε. Αργότερα μέσα στην νύχτα, εξουθενωμένος ο Βινίσιους μπορεί να πήγε στο κρεβάτι του στο Westin Doha Hotel και να βρήκε τον Ζίφκοβιτς ήδη εκεί να τον περιμένει με ένα απεχθές χαμόγελο να ζαρώνει το πρόσωπό του, καθώς του πήρε το μεγαλύτερο μέρος το παπλώματος στην μεριά του...» ήταν το απόσπασμα από το άρθρο του The Guardian που αφορούσε στην παρουσία του παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.