Σοκ για την Αργεντινή, έχασε 2-1, με ανατροπή, από την Σαουδική Αραβία και μπήκε σε περιπέτειες

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2022

Η Αργεντινή ήταν σίγουρα το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, όμως η στρογγυλή θεά δεν πιστεύει σε τέτοιους «μύθους». Και αυτό γιατί η Σαουδική Αραβία πέτυχε την απόλυτη ανατροπή, γυρνώντας το ματς από 1-0 σε 2-1.

Η Αργεντινή μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, χάνοντας ευκαιρία από το πρώτο κιόλας λεπτό. Το γκολ που δεν μπήκε στην έναρξη, κατέληξε δέκα λεπτά αργότερα στα δίχτυα, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μέσι από την άσπρη βούλα.


Στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο, η Αργεντινή βρήκε δίχτυα άλλες τρεις φορές, ωστόσο τα γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, αφού πρώτα εξετάστηκαν στο var.


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, τα δεδομένα ανατράπηκαν εντελώς. Η Σαουδική Αραβία μπήκε στο ματς με την ψυχολογία στα ύψη και έκανε την απόλυτη ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά. Το γκολ της ισοφάρισης μπήκε στο 48ο λεπτό και το δεύτερο της ανατροπής λίγα λεπτά αργότερα, στο 53ο λεπτό.

Το γεγονός αυτό «μούδιασε» τους συμπαίκτες του Λιονέλ με το σκορ να διατηρείται έτσι για αρκετό διάστημα. Το ματς πήγε στις καθυστερήσεις, εκεί όπου η Αργεντινή προσπάθησε να σώσει την παρτίδα, όμως τα υπεράνθρωπα κατεβάσματα του Μέσι δεν είχαν αποτέλεσμα. Έτσι, η Σαουδική Αραβία έκανε την τεράστια έκπληξη και σόκαρε το απόλυτο «φαβορί» του ματς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.