Ο Γιάννης θύμωσε με τον εαυτό του: Έριξε κάτω σκάλα και έμεινε στο γήπεδο για βολές μετά το ματς

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2022

Πάρα πολλά νεύρα φαίνεται να είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα από τους Σίξερς με 110-102, αναμέτρηση στην οποία σημείωσε 25 πόντους. Ο Greek Freak, έμεινε μετά τον αγώνα στο γήπεδο για να εκτελέσει βολές και να βελτιωθεί και όταν ένας υπάλληλος του γηπέδου επέμεινε πως μια σκάλα έπρεπε να βρίσκεται μπροστά ακριβώς από την μπασκέτα, ο Γιάννης την πήρε και την πέταξε κάτω.

Δεν ήταν ένα από τα καλά παιχνίδια του Γιάννη όσον αφορά τις βολές αυτό κόντρα στους Σίξες, στο οποίο είχε ρεκόρ 4/15 κάτι που τον απογοήτευσε πολύ. Έτσι, ως δείγμα του mentality του, έμεινε στο γήπεδο μετά τον αγώνα για να διαπιστώσει τι πήγε λάθος...

Αυτό που σίγουρα δεν αποτελεί μέρος του mentality του ήταν η κίνησή του να ρίξει την σκάλα την οποία είχε τοποθετήσει ένας υπάλληλος μπροστά από την μπασκέτα, μετά την επιμονή του να μείνει εκεί, προφανώς γιατί ήταν απαραίτητη. Η κίνησή του αυτή απέσπασε πολλά αρνητικά σχόλια από τους φίλους των Σίξερς, ενώ σε βίντεο που κυκλοφορούν, φαίνεται πως τα νεύρα του δεν τον άφησαν να συγκεντρωθεί και πολύ, αφού εκτέλεσε 4 σερί χαμένες βολές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.