Τσίρκο Bonaccini: Η φαντασμαγορική εμπειρία που έζησαν τα παιδιά των ακαδημιών του Μακεδονικού

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2022

Το παγκοσμίου φήμης ιταλικό Circo Acquatico Bonaccini είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιδιά της ακαδημίας του Μακεδονικού. Πάνω από 800 νεαροί αθλητές, έζησαν την φαντασμαγορική εμπειρία του μαγευτικού σόου που τους άφησε με χαμόγελα ενδεικτικά της ευχαρίστησης που πήραν.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου την Δευτέρα (14/11), η Ακαδημία Βόλεϊ την Τετάρτη (16/11) και η Ακαδημία Μπάσκετ με το ΚΔΑΠ την Πέμπτη (17/11) βρέθηκαν στο παγκοσμίου φήμης και παρακολούθησαν νούμερα, εντός και εκτός νερού, με φωτιές, στο έδαφος ή και στον… αέρα, με μηχανές, αυτοκίνητα, λαμπερές και εντυπωσιακές στολές, μεγάλους τροχούς και φοβερά κόλπα!

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως μπορεί να χωρέσει μία γυναίκα σε μία γυάλα ή πόσες στροφές γύρω από τον άξονά του μπορεί να κάνει ένας μοτοσυκλετιστής ανά λεπτό ή πως μπορεί ένας άνθρωπος να καταργήσει το νόμο της βαρύτητας, τότε μη χάνετε χρόνο και κλείστε τα εισητήριά σας με την τεράστια προσφορά του Goldmall.gr και παρακολουθήστε από κοντά το φαντασμαγορικό υπερθέαμα του Circo Acquatico Bonaccini!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.