Η κίνηση αλληλεγγύης του Μακεδονικού στον αγώνα με τον Θεσπρωτό

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2022

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης θα προχωρήσει ο Μακεδονικός στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Θεσπρωτό (20/11, 15:00). Οι «πράσινοι», στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, θα τοποθετήσουν στο γήπεδο καλάθια στα οποία θα συγκεντρώνεται ξηρά τροφή, με σκοπό να βοηθηθούν τα παιδιά του Ελληνικού Χωριού.

Μακαρόνια, ρύζι, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, συσκευασμένα snacks, χυμοί σε ατομικές συσκευασίες, μπισκότα, κονσέρβες είναι κάποια από τα προϊόντα τα οποία θα μπορούν να φέρουν μαζί τους στην κυριακάτικη αναμέτρηση οι φίλοι του Μακεδονικού με σκοπό να τα τοποθετήσουν στα καλάθια που θα υπάρχουν στο γήπεδο, στο πλαίσιο αυτής της σπουδαίας πρωτοβουλιάς των «πρασίνων».

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού: «Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και της προσπάθειας ενίσχυσης των σκοπών και της δράσης του τελευταίου, ο Μακεδονικός καλεί τους/τις φιλάθλους να συνασπίσουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτοβουλία καλοσύνης και αλληλεγγύης.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Θεσπρωτό την προσεχή Κυριακή (20/11, 15:00), για την 3η αγωνιστική της Betsson Super League 2, ο Μακεδονικός γεμίζει καλάθια για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό, συγκεντρώνοντας ξηρά τροφή (μακαρόνια, ρύζι, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, συσκευασμένα snacks, χυμοί σε ατομικές συσκευασίες, μπισκότα, κονσέρβες, φρυγανιές, παξιμάδια, κριτσίνια, κρακεράκια, συσκευασμένα αποξηραμένα φρούτα, παστέλια κ.ά.).

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς, του πληθωρισμού και της ακρίβειας, το να έχεις τα απαραίτητα στα ντουλάπια και στο ψυγείο καθίσταται δύσκολο. Για κάποιους συνανθρώπους μας, πάντως, είναι ακόμη πιο δύσκολο. Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα λίγο πιο εύκολα… Σας περιμένουμε με χαμόγελο και πνεύμα αλληλεγγύης!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.