Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είχαν γράψει ότι έχω πεθάνει- Με είδε και μου λέει ζεις;»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2022

Θύμα των fake news, λοιπόν, έπεσε και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, περιγράφοντας ένα ιδιαίτερα αστείο περιστατικό με φαν του στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ο ηθοποιός ανάφερε μάλιστα και τους λόγους για τους οποίους δεν πάει στο Survivor, ενώ σχολίασε τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει κάποια στιγμή και τον ήθελαν νεκρό.

Μιλώντας για την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό σε νεαρή ηλικία και για τις εκπομπές σάτιρας, σημείωσε: «Μικρός ήμουν καλός στο μπάσκετ, αλλά ήμουν πολύ κοντός. Όταν δεν είμαι σε πλήρη φόρμα δεν με βλέπει κάνεις, απομονώνομαι. Με βρίσκει αντίθετο 100%, το ότι δεν υπάρχουν εκπομπές σάτιρας, γιατί αν είναι σωστή, η κοινωνία και η εξουσία παρεξηγείται».

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Survivor, τόνισε: «Όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν πρόκειται να πάω στο Survivor και να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν περιμένω από κανέναν να μου ζητήσει συγγνώμη και για τίποτα, δεν θέλω να ενοχλώ και να ενοχλούμαι».

Όσον αφορά σε κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελαν κατά το παρελθόν να είναι νεκρός, ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκάλυψε: «Είχαν γράψει ότι έχω πεθάνει, με είδε ένας την ώρα που έτρωγε και του έπεσε το κουτάλι. "Ζεις;" μου λέει».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.