Ρονάλντο: Οι συμπαίκτες του στην Γιουνάιτεντ ζητούν την αποχώρησή του!

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2022

Ντόρος έχει ξεσπάσει μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην οποία απασφάλισε κατά πάντων. Μεταξύ άλλων, ο 37χρονος σουπερστάρ, μίλησε την «πείνα» που λείπει από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να θεωρείται ανεπιθύμητος από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι είναι άκρως δυσαρεστημένοι μετά τα όσα είπε τόσο για τους ίδιους όσο και για τον Τεν Χαγκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως οι παίκτες της Γιουνάιτεντ ζητούν να μην επιστρέψει καν στις προπονήσεις μετά την λήξη του Μουντιάλ.

Ο Ρονάλντο μεταξύ άλλων ανέφερε στην συνέντευξή του: «Δεν νομίζω ότι δεν σέβονται τους πιο έμπειρους ή τους μεγαλύτερους παίκτες, αλλά ζουν σε μια διαφορετική εποχή. Μπορώ να πω για το παιδί μου που είναι 12 ετών, πως η νοοτροπία του δεν είναι η ίδια. Η πείνα τους είναι διαφορετική. Νομίζω ότι έχουν τα πράγματα στα χέρια τους πιο εύκολα, δεν υποφέρουν και δεν τους νοιάζει.

Ακούνε, αλλά γι' αυτό έχουμε όλοι δύο αυτιά, καθώς ακούς από τη μια πλευρά και αυτά φεύγουν από την άλλη. Δεν με εκπλήσσει, αλλά είναι κρίμα γιατί αν έχεις τα καλύτερα παραδείγματα μπροστά στα μάτια σου, τουλάχιστον αντέγραψε αυτό που βλέπεις

Για μένα, είναι κάπως περίεργο, γιατί θυμάμαι ότι όταν ήμουν 18, 19, 20 ετών, πάντα έψαχνα να δω τους καλύτερους παίκτες: Τους Φαν Νίστελροϊ, Φέρντιναντ, Ρόι Κιν και Γκιγκς - γι' αυτό έχω την επιτυχία που έχουν κι αυτοί. Φροντίζω το σώμα μου, τη νοοτροπία μου, το κεφάλι μου, γιατί βλέπω αυτούς τους τύπους και μαθαίνω από αυτούς». ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ξεχωρίζει κάποιον συμπλήρωσε: «Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορώ να αναφέρω τον Νταλότ. Είναι νέος, αλλά πολύ επαγγελματίας. Δεν αμφιβάλλω ότι θα μακροημευρεύσει στο ποδόσφαιρο γιατί είναι νέος, έξυπνος και πολύ επαγγελματίας. Μάλλον θα μπορούσα να πω τον Μαρτίνες, ο Κασεμίρο είναι 30... θα πω τον Νταλότ».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.