Ολυμπιακός: Μεγάλη η λίστα με τους «προς αποχώρηση» παίκτες!

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2022

Μεγάλη εκκαθάριση έρχεται στο υπεράριθμο ρόστερ του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, αναμένεται να αποχωρήσουν πάνω από δέκα παίκτες, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να δει την «πόρτα της εξόδου» και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ντε Λα Φουέντε, Κούτρης, Αμπουμπακάρ Καμαρά και πλέον ο Σισέ είναι κάποια από τα ονόματα για τα οποία ο Μίτσελ έχει δείξει ξεκάθαρα πως δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη αποχώρηση τους, ενώ και ο Ουι Τζο Χουάγνκ παρά τις πολλές ευκαιρίες που έχει πάρει, δεν έχει πείσει τον Ισπανό τεχνικό και ίσως τεθεί θέμα διακοπής του δανεισμού του από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Κουντέ είναι επίσης ένας παίκτης που παρότι έπαιξε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δεν έχει πάρει ούτε μια συμμετοχή στην Super League.

Ο παίκτης όμως που ναι μεν αρέσει στον Μίτσελ, όμως υπάρχει έντονος προβληματισμός σχετικά με την συχνότητα των τραυματισμών του και ίσως αποτελέσει τον λόγο που θα απομακρυνθεί από το ρόστερ του Ολυμπιακού, είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήριο, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός από τον κόουτς των ερυθρολεύκων, όμως τα πολλά προβλήματα τραυματισμών σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον ομάδων από τα ΗΑΕ, φέρνουν την διοίκηση σε δίλημμα όσον αφορά την περίπτωσή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.