ΠΑΟΚ: «Κλειδώνει» την πρόκριση στην Βουλγαρία

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2022

Την πρόκρισή του στους «16» του CEV Challenge Cup θα επιδιώξει να «σφραγίσει» σήμερα ο ΠΑOK, ο οποίος αντιμετωπίζει την Μοντάνα στην Βουλγαρία (16/11, 18:00) για τη ρεβάνς του εντός έδρας 3-0 της προηγούμενης Τετάρτης.

Ο Δικέφαλος προκρίνεται και με ήττα με 3-2, ενώ σε περίπτωση ήτταςμε 3-0 ή 3-1 θα παιχτεί χρυσό σετ το οποίο κρίνεται στους 15 πόντους. Παρά την μεγάλη διαφορά στην δυναμικότητα των δύο ομάδων, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι στις δηλώσεις του ανέφερε πως δεν πρόκειται η ομάδα του να επαναπαυτεί και πηγαίνει στην Βουλγαρία με αποκλειστικό στόχο την νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην έδρα μας, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Η Montana στην Θεσσαλονίκη δεν έπαιξε καλά, ωστόσο πρόκειται για μία καλή ομάδα η οποία μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Το γήπεδο τους είναι πιο μικρό, έχει κόσμο, ο οποίος θα τους δώσει κίνητρο. Εμείς είμαστε έτοιμοι να προκριθούμε. Έχουμε την επιστροφή του Γιόρνα, ο οποίος θα παίξει εφόσον χρειαστεί. Το γεγονός πως χρειαζόμαστε δύο σετ για την πρόκριση δεν αλλάζει κάτι, εμείς πάμε να κερδίσουμε. Έχουμε πολλές ευκαιρίες για την πρόκριση, πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και να προκριθούμε!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.