Γιουμπιτάνα: «Χρωστάμε μια νίκη στους φιλάθλους»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2022

O Ντένζελ Γιουμπιτάνα, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στην πρεμιέρα κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή. Ο Βέλγος εξέφρασε την υποχρέωση που νιώθει αυτός και οι συμπαίκτες του προς τον κόσμο του Ηρακλή για νίκη στο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό (20/11, 16:00) μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής.

Οι δηλώσεις του Γιουμπιτάνα:
«Στεναχωρήθηκα που δεν καταφερα να αγωνιστώ στην πρεμιέρα,μετά την απόβολή μου στον αγώνα κυπέλλου με την Νίκη Βόλου.Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν και έχουμε μπροστά μας μια σημαντική αναμέτρηση όπου θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.Περάσαμε αρκετό καιρό στην προετοιμασία και πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν.Θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και αυτό μας ωθεί να έχουμε υψηλούς στόχους».

«Ο αντίπαλος μας έχει και αυτός υψηλούς στόχους και είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Απο εμας εξαρτάται και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90’ λεπτά προκειμένου να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.Θα πρέπει να κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας που δείχνουν ότι είναι στο πλευρό μας , είτε εντός είτε εκτός έδρας. Τους χρωστάμε μια νίκη, μετά την ισοπαλία στην έδρα μας»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.