Μουντιάλ: Μια μπύρα από κάθε χώρα - Η... ξεχωριστή συλλογή ενός Άγγλου

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2022

Η ποδοσφαιρική κοινότητα κινείται σε ρυθμούς Μουντιάλ και μεταξύ άλλων ένα από τα αγαπημένα «έθιμα» μικρών και μεγάλων είναι οι συλλογη αυτοκόλλητων της Panini. Ίσως για κάτι τέτοιο να ξεκίνησε ένας Άγγλος, όμως στην πορεία το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού αντί για αυτοκόλλητα μάζεψε... μπύρες της κάθε χώρας, δίνοντας μια ιδέα που αναμένεται να υιθετήσουν πολλοί.

Ένας Άγγλος ποδοσφαιρόφιλος ονόματι Gus Hully, έκανε τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους να...υποκλιθούν στο μεγαλείο του, αφού συνδύασε τις δύο μεγαλύτερες «αγάπες» των Βρετανών. Το ποδόσφαιρο και την μπύρα. Μάλιστα, δεν είναι το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο ο ίδιος έκανε αντίστοιχη συλλογή, αφού το ίδιο είχε κάνει και σε αυτό του 2018, όταν και πάλι είχε μοιραστεί το επίτευγμά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Και μπορεί σε κάποιους η αποστολή του να φαντάζει εύκολη, όμως αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. O Gus, δέχθηκε ερωτήσεις σχετικά με το ποιες χώρες τον δυσκόλεψαν περισσότερο στις οποίες απάντησε πως Κατάρ και Σενεγάλη έκαναν το έργο του πολύ δύσκολο, όμως χάρη στην επιμονή του, κατάφερε να έχει στα χέρια του μπύρες και από τις 32 ομάδες του Μουντιάλ. Υπενθυμίζεται πως όπως και στην διοργανώτρια χώρα, έτσι και σε αρκετές ακόμη, το αλκόολ θεωρείται απαγορευμένο, κάνοντας την... διακίνηση μπύρας παράνομη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.