Αλβανικά ΜΜΕ για Ντόι: Έριξε «άκυρο» στην Εθνική Αλβανίας

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2022

«Άκυρο» έριξε σην Εθνική Αλβανίας για χάρη της Ελλάδας ο Ανδρέας Ντόι, σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ. Στην γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του την φετινή χρονιά, παρότι προσκλήθηκε από τον Αλβανό ομοσπονδιακό τεχνικό για τα φιλικά κόντρα σε Ιταλία και Αρμενία, απάντησε αρνητικά.

Ο Ντόι είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τις εθνικές ομάδες U17 και U19 της Ελλάδας και παρότι τον Σεπτέμβριο είχε δώσει το παρών σε έναν αγώνα της U21 της Αλβανίας, τα ρεπορτάζ τον τελευταίο καιρό αναφέρουν πως ο παίκτης έχει πρόθεση να ενταχθεί στην Εθνική Ανδρών της χώρας μας, έχοντας ούτως ή άλλως την διπλή υπηκοότητα.

Όσον αφορά τα ρεπορτάζ που προκύπτουν από την Αλβανία, η άρνησή του να μπει στις επερχόμενες κλήσεις της Εθνικής Αλβανίας, του «κλείνει την πόρτα» σε περίπτωση που αλλάξει στάση μελλοντικά, αφού σύμφωνα με το «panorama.com.al», στην ομοσπονδία της γειτονικής χώρας υπάρχει κανονισμός ο οποίος αναφέρει πως αν ένας παίκτης αρνηθεί σχετική πρόσκληση, δεν πρόκειται να του γίνει νέα στο μέλλον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.