Αξύριστη η Μέγκαν Φοξ σε... επίμαχο σημείο; Τι απάντησε σε παρατηρητικό follower της

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2022

«Τόσα λεφτά, και δεν μπορεί να αγοράσει ένα ξυραφάκι, την βγάζω από την "λίστα" μου» ήταν το σχόλιο ένος... παρατηρητικού ακόλουθου της Μέγκαν Φοξ κάτω από τα στιγμιότυπα που ανέβασε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα παρασκήνια μιας φωτογράφισης για τον εορτασμό του Halloween.

Ντυμένη ξωτικό, η 36χρονη ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της, σε μερικές από τις οποίες πόζαρε και topless, όμως ένας ακόλουθός της παρατήρησε στην περιοχή του μπικίνι της κάτι που έμοιαζε με τρίχα. Χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα και χωρίς να έχει... μελετήσει το σώμα της εντυπωσιακής ηθοποιού δεν δίστασε να την «ξεφωνίσει» για το γεγονός πως δεν ξυρίστηκε πριν βάλει την σέξι στολή της, ενημερώνοντάς την πως πλέον δεν αποτελεί «επιλογή» για τον ίδιο.


Το σχόλιο αυτό ωστόσο, δεν πέρασε απαρατήρητο, αλλά ούτε και ασχολίαστο από την Μέγκαν Φοξ, η οποία αποστόμωσε τον κακοπροαίρετο χρήστη του Instagram. «Αναφέρεσαι λανθασμένα στο τατού μου; Σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ στεναχωρεμένη που δεν είμαι πια στην "λίστα" σου. Ήλπιζα να με παντρευτείς». ήταν η απάντηση της ηθοποιού, την οποία ακολούθησαν δεκάδες μηνύματα υποστήριξης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.