Ο Πάρντιου καταλήγει σε σχήμα χωρίς αλλαγές

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2022

Ο Άλαν Πάρντιου συνηθίζει τις αλλαγές από βδομάδα σε βδομάδα, τούτη τη φορά όμως είναι πιθανό να τις αποφύγει και να χρησιμοποιήσει (στο αρχικό σχήμα) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα την 11αδα που τον έβγαλε «ασπροπρόσωπο» στην εμφατική νίκη επί της Λαμίας. Ο Βρετανός τεχνικός δεν έδειξε την πρόθεση προσαρμογής στο παιχνίδι του αντιπάλου αλλά σκοπεύει να ενισχύσει αυτό που παρουσίασε η ομάδα του στον αγώνα της περασμένης Τρίτης διατηρώντας τα ίδια πρόσωπα στην 11αδα. Αυτό έδειξε τουλάχιστον στις προπονήσεις. Δηλαδή, με τον Πίτερ Ετέμπο μοναδικό «κόφτη», τον Ματέο Γκαρσία σε ρόλο εσωτερικού μέσου ο οποίος σε κατάσταση επίθεσης κινείται στην αριστερή πτέρυγα και τον Λουίς Πάλμα να συγκλίνει στον άξονα και γίνεται δεύτερος επιθετικός.


Ο Άλαν Πάρντιου δείχνει να καταλήγει σ’ αυτή την επιλογή γιατί εκτιμά ότι η ομάδα του θα έχει και πάλι κυριαρχικό ρόλο στο παιχνίδι, θα μετρήσει συντριπτικά ποσοστά ευστοχίας και εκτιμά ότι θα πρέπει να διατηρήσει τα ίδια υλικά για να πετύχει κάτι αντίστοιχο τόσο στον τομέα της δημιουργίας όσο και στον αντίστοιχο της εκτέλεσης. Είναι κοντά στη λήψη αυτής της απόφασης γιατί ο Μάνου Γκαρθία ανταποκρίθηκε στον ρόλο που του ανέθεσε κινούμενος περισσότερο κοντά στον Ζερβίνιο, γιατί ακόμη έχει διαπιστώσει ότι παρόντος του Ματέο Γκαρσία η ομάδα του λειτουργεί καλύτερα στην επίθεση.

Παραμένοντας σ’ αυτά που δοκίμασε στις προπονήσεις, ουσιαστικά προχώρησε δύο δοκιμές. Η πρώτη έχει να κάνει με την επιστροφή του Γιάκουμπ Μπράμπετς στην άμυνα καθώς ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός πλεονεκτεί σε ταχύτητα σε σχέση με τον Ενκουλού. Η δεύτερη, η οποία συνεχίζει να εξετάζεται, είναι αυτή της επιστροφής του Αντρε Γκρέι στην 11αδα. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς ο Πάρντιου περίμενε περισσότερα από τον Τζαμαϊκανό και για την ακρίβεια θα ήθελε να ήταν πιο συμμετοχικός στο παιχνίδι της ομάδας, αντιλαμβάνεται όμως ότι πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με δέκα γκολ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.