Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κάνει δύο κινήσεις ματ με τον Κωνσταντέλια

Κώστας Πετρωτός12 Νοεμβρίου 2022

Το ταλέντο του Γιάννη Κωνσταντέλια αναγνωρίζεται πλέον πανελληνίως από τον κόσμο και όλοι μας είδαμε το χειροκρότημα των φίλων του Ιωνικού που συνοδεύτηκε και από ένα ωραίο ποστάρισμα της νικαιώτικης ΠΑΕ και την απάντηση του νεαρού εξτρέμ («το ποδόσφαιρο ενώνει τους ανθρώπους, σεβασμός»). Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, είχε φροντίσει να δείξει πολύ νωρίς στον Βολιώτη άσο και την οικογένεια πόσο πιστεύει στην εξέλιξή του.

Η πρώτη φορά ήταν το 2013 όταν τον απέκτησε από την Αγία Παρασκευή Βόλου, μια ακαδημία που συνεργαζόταν με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μετά το πρώτο σκανάρισμα από τον Βασίλη Καναρά σε ένα δοκιμαστικό, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και οι συνεργάτες του (Ζαζόπουλος-Αβραμίδης), έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις για να καταλήξει ο πιτσιρικάς στον ΠΑΟΚ. Ο επικεφαλής των Ακαδημιών του Δικεφάλου, μάλιστα, έδωσε στον Ιβάν Σαββίδη τα κατάλληλα δεδομένα για να πάρε την απόφαση να δώσει ένα σημαντικό ποσό για να στηριχθεί η οικογένεια Κωνσταντέλια και να αποφασίσει να έρθει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του Γιάννη, Βασίλης, εργαζόταν στο Σπίτι των Ακαδημιών και αυτό από μόνο του δείχνει πόσο ο ΠΑΟΚ πίστευε στην εξέλιξη του γιου του.

Μάλιστα, από τότε η οικογένεια Κωνσταντέλια φροντίζει να δείχνει σταθερά στην πλευρά του ΠΑΟΚ πόσο εκτιμά την στήριξη που πήρε από τον σύλλογο και είναι προσηλωμένη στην εξέλιξη του Γιάννη μέσω του Δικεφάλου, αποκρούοντας κρούσεις από το εξωτερικό και όποια απόπειρα έχει κάνει ο Ολυμπιακός να τον προσεγγίσει. Η δεύτερη κομβική κίνηση του ΠΑΟΚ ήταν όταν προέκυψε ο δανεισμός του στην Εουπεν.

Πριν ο 18χρονος τότε άσος πάει στην βελγική ομάδα, κλήθηκε να υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο ως το 2026, με σημαντικότατη αύξηση απολαβών. Φέτος, μαζί με τα μπόνους συμμετοχών που όλα δείχνουν ότι πιάνει ο «Ντέλιας», θα αμειφθεί με απολαβές κανονικού επαγγελματία και όχι πρωτόπειρου πιτσιρικά που προωθείται από την Ακαδημία. Έτσι, ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να απλώσει ένα τοίχο γύρω από τον νεαρό προστατεύοντάς τον από κάθε σειρήνα που μπορεί να τον βγάλει από τον δρόμο του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.