«Ο Κωνσταντέλιας βοηθήθηκε πολύ από τον δανεισμό του στην Έουπεν»

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τον Κωνσταντέλια, ο Αλέξανδρος Μαλακασιώτης που ανέδειξε το ταλέντο του νεαρού άσου στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής του Βόλου. Ο κ. Μαλακασιώτης μίλησε για την αξία του νεαρού άσου και είπε: “Ο Πάμπλο Γκαρσία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του Γιάννη. Άργησε να μπει στον ρυθμό της πρώτης και της δεύτερης ομάδας. Άργησε να εξελιχθεί στα αγωνιστικά κομμάτια που πρέπει. Ένας προπονητής πρέπει να τον βάλει στην εξίσωση της ομάδας. Και προσπάθησε να τον φτιάξει αυτόν που πρέπει να είναι.

Με την παρουσία του στην Έουπεν βοηθήθηκε πολύ. Με αυτά που έκανε ο Γιάννης στην προετοιμασία, τον επηρέασε πολύ θετικά ο δανεισμός του στο Βέλγιο. Είναι η νοοτροπία που δίνουν οι Βέλγοι προπονητές. Από το 2014 έπεισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την οικογένεια να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξει τα όνειρα του παιδιού, στο Ρύσιο όπου βρήκε σπίτι. Εκείνη την εποχή ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος έκανε όλη την διαδικασία για να έρθει η οικογένεια από τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη, ειδικά τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη. Αυτό δεν το έκανε ούτε ο Ολυμπιακός. Το να στηρίξουν μία πενταμελή οικογένεια, είναι δύσκολο εγχείρημα. Ανέλαβε τα πάντα ο ΠΑΟΚ και αυτό πρέπει να το πούμε. Ο πατέρας του, τα πρώτα χρόνια δούλευε στη Θεσσαλονίκη. Ύστερα αναγκάστηκε να βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη. Ο ΠΑΟΚ πήρε κέρδη από τον νεαρό και θα πάρει πολλά περισσότερα στο μέλλον”.

- Ως δεκάρι μπορεί να παίξει ;

“Εγώ το πιστεύω ότι σε λίγο καιρό η θέση του θα είναι, στο νούμερο 10 πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Δημιούργησε φάσεις από τις πτέρυγες. Είδατε πως μπορεί να παίξει με άνεση. Είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί παντού. Έτσι είναι και ο Γιάννης. Δεν θα έχει θέμα αν αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.