Απολαυστικός ο… άλλος ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης11 Νοεμβρίου 2022

Αν στον αγώνα με τον ΠΑΣ κάποιοι παίκτες φώναξαν «παρών» χθες το βροντοφώναξαν και ακούστηκαν από την Νίκαια ως την Τούμπα. Είναι προφανές πως ο Δικέφαλος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για την επιβίωση της.

Γιατί κυριάρχησε ο ΠΑΟΚ; Γιατί πλέον στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που την έχουν «απελευθερώσει». Δεν μπορεί κανείς να προσπεράσει το εξαιρετικό ματς του Ράφα Σοάρες που μετρά μια ακόμη ασίστ αλλά αυτό ήταν το λιγότερο που έκανε στο ματς. Δεν μπορεί επίσης να προσπεράσει πως ο Κωνσταντέλιας είναι ένα παιδί που αν πάρει παιχνίδια στα πόδια του θα ξεσηκώσει και άλλα γήπεδα και θα κερδίσει το χειροκρότημα και των άλλων αντιπάλων όπως έγινε χθες βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε επιτέλους ένα σεντερφορίσιο γκολ από τον Ολιβέιρα που το είχαμε δει για τελευταία φορά στα φιλικά προετοιμασίας του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι το 2021.

Είδαμε επίσης έναν συνεπή για ένα ακόμη ματς Σβαμπ που μπορεί να μην είχε δίπλα του στην αρχή του αγώνα τον Ντάντας αλλά τόσο ο Αουγκούστο όσο και ο Φιλίπε Σοάρες που σκόραρε ήταν συμμετοχικοί. Θα ήταν άδικο να μην σταθώ επίσης στον Σάστρε που έκανε το καλύτερο του φετινό ματς ή ακόμη και στον Νάσμπεργκ που αυτή τη φορά δεν έδειξε αγχωμένος και δεν έκανε λάθη σε αντίθεση με τον Ιγνκασον.

Ο ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός γιατί ήταν άλλος… ΠΑΟΚ σε σχέση με επιλογές του Λουτσέσκου σε προηγούμενα ματς. Και είναι προφανές πως την Κυριακή απέναντι στον ΝΠΣ ο προπονητής του ΠΑΟΚ γνωρίζει ποιους πρέπει να βάλει στο γήπεδο για να πάρει για τρίτο συνεχόμενο ματς πράγματα που δεν τα έπαιρνε στα περισσότερα ματς.

Προφανώς και δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα και προφανώς πως κανείς δεν πρέπει επαναπαύεται. Όμως επιτέλους αυτός ο ΠΑΟΚ αρχίζει και αρέσει. ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.