Σόμπολος: «Ο μισός μισθός μου πήγαινε στους κακοποιούς και ο άλλος μισός στο σπίτι»

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2022

Ο Πάνος Σόμπολος σε μια ακόμη απολαυστική συνέντευξη, στην οποία εκμυστηρεύτηκε άγνωστες πτυχές της ζωής του, μίλησε ανοιχτά για την ευαισθησία του και τη βοήθεια που παρείχε σε κακοποιούς που αποφυλακίζονταν. Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» στην ΕΡΤ.

«Η σύζυγός μου έλεγε τότε: “Ο μισός μισθός πάει στους κακοποιούς και ο άλλος μισός έρχεται στο σπίτι”. Τους έδινα συνέχεια χρήματα, όχι για να μου δώσουν συνέντευξη. Το ξέρανε και το συζητούσανε και μέσα στις φυλακές και με τα μεγάλα ονόματα της παρανομίας αλλά και με τους μικρότερους», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Σόμπολος.

Και τόνισε πως πρέπει να υπάρχει μια μικρή οικονομική βοήθεια για όσους αποφυλακίζονται έχοντας εκτίσει την ποινή τους: «Έβγαινε από τη φυλακή ο άλλος δεν είχε πρόνοια, είχε εκτίσει την ποινή του, ε δώστου 5 φράγκα για να μην ξανακυλήσει και πάλι στο ίδιο, μέχρι να βρει μια δουλειά αν θέλει να δουλέψει. Το κράτος πρέπει να δίνει μια ενίσχυση όταν βγαίνει κανείς από τη φυλακή μέχρι να μπορεί να ορθοποδήσει», δήλωσε ο Πάνος Σόμπολος.


Πηγή: tlife.gr
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.