Ο Λουτσέσκου πήρε απαντήσεις και μάλιστα εμφατικές

Γιώργος Ζαΐρης06 Νοεμβρίου 2022

Μιλώντας στην NOVA παραμονή του χθεσινού αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε πει πως περίμενε από τους παίκτες που θα έπαιρναν την ευκαιρία τους στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ να φωνάξουν "παρών". Το έκαναν με έναν τόσο εμφατικό τρόπο που τους δίνει το δικαίωμα να περιμένουν την προσεχή Πέμπτη απέναντι στον Ιωνικό να μην βγουν από την ενδεκάδα.

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε χθες στον αγωνιστικό χώρο γιατί είχε ένα χαφ που έτρεχε και αυτός ήταν ο Σβαμπ και είχε επίσης έναν δημιουργικό χαφ που ήταν ο Ελ Καντουρί. Μοιραίες οι συγκρίσεις με το τι έκαναν στα περισσότερα παιχνίδια οι Κούρτιτς-Αουγκούστο που έπαιζαν στις ίδιες θέσεις.

Ο ΠΑΟΚ επίσης χθες είχε έναν εξαιρετικό Ράφα Σοάρες που έβγαλε σέντρες διαβήτη και φυσικά η απορία όλων και είναι απόλυτα δικαιολογημένη είναι γιατί δεν είχε πάρει νωρίτερα ευκαιρίες. Απλά θυμίζω πως ο Λουτσέσκου όταν είχε ερωτηθεί είχε απαντήσει πως δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο. Ομως μπορούμε να αδικήσουμε αυτόν που θα σκεφτεί πως ο Ράφα έπαιξε... κατά λάθος επειδή τα άλλα δυο αριστερά μπακ δεν ήταν διαθέσιμα; Το ζήσαμε και πέρσι με τις περιπτώσεις Λύρατζη και Τσιγγάρα.

Νομίζω πως δεν υπάρχει πειστική απάντηση στο «έπρεπε να περάσουν 101 μέρες για να παίξει βασικός ο Σβαμπ;» Ο ίδιος πάντως χθες έδωσε την απάντηση του.

Ο ΠΑΟΚ από τον περασμένο Μάιο είχε να σκοράρει πρώτος δυο γκολ. Και είναι η πρώτη χωρίς άγχος νίκη. Για να έχει αξία πρέπει να πάρει το διπλό με τον Ιωνικό την Πέμπτη και ένα ακόμη τρίποντο σε μια εβδομάδα στην Τούμπα επί του ΝΠΣ.

Το σίγουρο είναι πως χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε τις απαντήσεις που ήθελε από παίκτες. Και περιμένουμε να δούμε αν θα τους αξιοποιήσει και στη συνέχεια. Μέχρι να επιστρέψουν και οι τραυματίες. Πάντως χθες για πρώτη φορά είδαμε έναν καλό Ζίβκοβιτς ενώ ο Κωνσταντέλιας έδωσε ώθηση και πίεση ψηλά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.