Η... απάντηση της ΕΜΥ για το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2022

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας που αναμένεται πλήξει αυτό το Σαββατοκύριακο την Αττική, προτείνοντας μάλιστα να αναβληθεί το ντέρμπι των «αιωνίων» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπαικού.


Ωστόσο η ΕΜΥ είναι καθησυχαστική για τη σέντρα της αναμέτρησης,
καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά, «τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα έντονα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη. Η Αττική θα επηρεαστεί κατά διαστήματα από αργά το βράδυ του Σαββάτου (05-11-2022) έως νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (06-11-2022).

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε πως τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας. Για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00.

Την Κυριακή (06-11-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται:

  • μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, μέχρι το απόγευμα στην ηπειρωτική χώρα (πλην της Θράκης)
  • από τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες
  • τη δυτική Κρήτη και τις Σποράδες και από νωρίς το απόγευμα στην περιοχή Σάμου-Ικαρίας και στα Δωδεκάνησα.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.