NBA: Νέα ήττα για τους Ουόριορς παρά τα όργια Κάρι, δεν «αυτοκτόνησαν» τελικά οι Νάγκετς

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2022

Μόνο δύο αγώνες περιλάμβανε το «μενού» του NBA τα ξημερώματα, όμως τα Μάτζικ-Ουόριορς και Θάντερ-Νάγκετς χάρισαν θέαμα σε όσους τα παρακολούθησαν. Οι «πολεμιστές» δεν κατάφεραν για ακόμη ένα παιχνίδι να αξιοποιήσουν τα όργια του Στεφ Κάρι και ηττήθηκαν, ενώ οι Θάντερ με ηγέτη τον Γκίλτζιους Αλεξάντερ επέστρεψαν από το -14, όμως τελικά δεν κατάφεραν να επικρατήσουν επί των Ναγκετς.


Ορλάντο Μάτζικ (2-7) -Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (3-6) 130-129:
Την δεύτερή τους νίκη πέτυχαν οι Μάτζικ με δραματικό τρόπο, αφού το παιχνίδι έφτασε στο τελευταίο σούτ, όμως η καλή τους άμυνα στα 5'' οδήγησε τον Τόμπσον να σουτάρει εκτός ισορροπίας και τελικά να μην καταφέρει το buzzer beater. Ο Στεφ Κάρι με 39 πόντους (season-high) και 9 ασίστ πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση, όμως δεν ήταν αρκετή για τους πρωταθλητές. Από πλευράς Μάτζικ, ο Τζέιλεν Σαγκς ηγήθηκε στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας 25 πόντους μέσα στους οποίους ήταν και το κρίσιμο τρίποντο στα 39'', ενώ το νο.1 πικ του φετινού ντραφτ, Πάολο Μπανκέρο έκανε μια ακόμη καλή εμφάνιση.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ(4-4)- Ντένβερ Νάγκετς (5-3) 110-122: Παρ'ότι οι Θάντερ κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι από το -14, και βρέθηκαν μποστά στο σκορ στο τέλος της 3ης περιόδου, δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη. Ο Αλεξάντερ σημείωσε 37 πόντους για τους Θάντερ, έχοντας 13/17 (76%) εντός πεδιάς, ενώ από πλευράς Νάγκετς, από πλευράς στατιστικής ξεχωρίζει το triple double του Γιόκιτς, ο οποίος όμως περιορίστηκε στους 15 πόντους, αφήνοντας τους Γκόρντον με 27 και Μάρει με 25 να ηγηθούν στο σκοράρισμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.