Δήμος Θερμαϊκού-Κάμπινγκ Αγίας Τριάδας: Διαβούλευση πριν το Προεδρικό Διάταγμα

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Έτοιμο για να βγει στη διαβούλευση και ακολούθως να πάρει Προεδρικό Διάταγμα είναι το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, ένα εμβληματικό έργο για την περιοχή, το οποίο προχωρά και σύντομα θα υπάρξουν απτά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών.

Μετά από πολλά χρόνια απραξίας και εγκατάλειψης, κάτι κινείται στο κάμπινγκ το οποίο, βάση σχεδίου, θα μετατραπεί σε μια πολύ μεγάλη τουριστική μονάδα. Θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο πολυτελείας, κατοικίες πολυτελείας, ενώ παράλληλα θα υπάρξει χώρος για σχολική στέγη και ελεύθερη πρόσβαση των ανθρώπων στη θάλασσα, σε μια περιπατητική περιοχή αναψυχής. Τι σημαίνει αυτό; Πως το 50% των 160 στρεμμάτων θα είναι πράσινο, δηλαδή κοινόχρηστος χώρος, άρα, λοιπόν, δεν υπάρχει κίνδυνος… τσιμεντοποίησης, όπως κάποιοι επικαλούνται.

Σε λίγες ημέρες το συγκεκριμένο σχέδιο θα βγει στη διαβούλευση, ο κόσμος, για άλλη μία φορά, δημοκρατικά, θα έχει τη δυνατότητα παρατηρήσεων και προτάσεων (επί του σχεδίου) και εν συνεχεία θα περάσει στο στάδιο του Προεδρικού Διατάγματος και της δημοπράτησης. Αξίζει να σημειωθεί πως, ήδη, υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από επενδυτές.

πηγή: bestcity.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.