Χάθηκε το μέτρημα: Η ατελείωτη λίστα τραυματισμών του ΠΑΟΚ

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης - Κώστας Πετρωτός

Ο Κάλεντ Νάρεϊ είναι το τελευταίο “θύμα” των παικτών που υπέστησαν μυϊκό τραυματισμό και θα μείνει νοκ άουτ για τις επόμενες τρείς εβδομάδες. Κατά συνέπεια θα χάσει τα ματς που ακολουθούν. Πρόσφατα είχαν τεθεί νόκ άουτ με μυϊκούς τραυματισμούς οι Λύρατζης και Τσαούσης. Καταγράψαμε και παρουσιάζουμε όλα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν.

Αναφορικά με τις θλάσεις πρέπει να αναφέρουμε πως οι εξής παίκτες υπέστησαν την “ζημιά”. Πιο συγκεκριμένα είναι οι: Βιερίνια, Ελ Καντουρι, Ράφα, Κουλιερακης, Μπράντον, Νασμπεργκ, Λυρατζης και Ρικάρντο, Νάρεϊ. Ο Ελ Καντουρί υπέστη θλάση δύο φορές από την αρχή της σεζόν. Οπως έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πρόλαβαν την θλάση στον Αουγκούστο.

Αναλυτικά όλοι οι τραυματισμοί που υπέστησαν παίκτες του ΠΑΟΚ είναι οι εξής:

Βιεϊρίνια: “Στις 11/10 υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο (από το ματς με τον Λεβαδειακό). Είχε αρχίσει την σεζόν με πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο από το τελικό του Κυπέλλου, δεν μπήκε στην προετοιμασία και μετά κατά διαστήματα απείχε από τις προπονήσεις.

Νάσμπεργκ: Στις 10/8, υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο. Αυτή ήταν η πρώτη θλάση. Και μετά τον Παναθηναϊκό είχε  ενοχλήσεις, ήταν στον πάγκο με τον Λεβαδειακό αλλά δεν μπήκε.

Ράφα Σοάρες: Στο δεύτερο ματς με την Λέφσκι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο.

Μπράντον Τόμας: Υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο στο φιλικό ματς με τον Πανσερραϊκό.

Λύρατζης: Δέχθηκε χτύπημα στον δεξί αστράγαλο. Στις 19/7 είχε ξανά ενοχλήσεις στον αστράγαλο και ξανά στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ελ Καντουρί: Στις 7/7 η πρώτη διάγνωση για θλάση δευτέρου βαθμού (μπήκε 8/8).

Ολιβέιρα: Είχε χτύπημα στα πλευρά, υπέστη κάταγμα στην προετοιμασία, μπήκε την 1η Αυγούστου στις προπονήσεις.

Ντόουγκλας: Ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, πρόλαβαν την θλάση του μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, όπως έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Κουλιεράκης: Είχε οίδημα στον αριστερό τετρακέφαλο, έλειψε και με τον Παναθηναϊκό και με τον Λεβαδειακό.

Κοτάρσκι: Διάσειση με την Λαμία από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι, αλλά μετά έπαιξε με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Ρικάρντο: Είχε πρόβλημα με τους προσαγωγούς στην προετοιμασία και κατά διαστήματα από την έναρξη της σεζόν.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Δύο ιώσεις, μία καλοκαίρι μία πριν τον Λεβαδειακό. Στο ματς με τον Αστέρα του βγήκε το νύχι στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού από πάτημα αντιπάλου και δεν έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ.

Τσιγγάρας: Ταλαιπωρούνταν από σύνδρομο κοιλιακών πριν φύγει ως δανεικός

Κάργας: Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο μετά το πρώτο φιλικό παιχνίδι.

Οι Λύρατζης και Τσαούσης υπέστησαν σοβαρούς μυϊκούς τραυματισμούς στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στις 23 Οκτωβρίου. Ο Λύρατζης υπέστη θλάση. Ο Τσαούσης είχε διάταση στο γόνατο. Η ουσία είναι πως και οι δύο χάνουν τα υπόλοιπα παιχνίδια έως τα μέσα Νοεμβρίου. Οπως και ο Νάρεϊ που είναι το τελευταίο “θύμα”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.