Σκόραρε μέχρι και ο Εσίτι: Τα γκολ των «πρώην» του ΠΑΟΚ αυτό το ΣΚ

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2022

Μπορεί το επιθετικό πρόβλημα του φετινού ΠΑΟΚ να φάνηκε για ακόμη μία αγωνιστική, όμως δεν είναι λίγοι οι πρώην παίκτες του που μπήκαν για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο στον πίνακα των σκόρερ για τις ομάδες τους. Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Τσόλακ, σκόραρε με κεφαλιά από κόρνερ ο Λάμπρου, ξανά γκολ για τον Άκπομ, 3ο γκολ σε τέσσερα ματς ο Μακ, ενώ σκόραρε μέχρι και ο Εσίτι.

Το 11ο γκολ του σε 12 αγώνες του πρωταθλήματος Σκωτίας πέτυχε ο Αντόνιο Τσόλακ, στην εμφατική νίκη της Ρέιντζερς κόντρα στην Αμπερτίν με 4-1. Ο Κροάτης που σκοράρει κατα ριπάς, βρέθηκε στο σωστό σημείο μέσα στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Με κεφαλιά από κόρνερ σκόραρε το δεύτερο τέρμα του για την φετινή χρονιά στην Eredivisie ο Λάζαρος Λάμπρου με την φανέλα της Εξέλσιορ. Ο Έλληνας εξτρέμ πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του στο 72ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στην ήττα από την Γκο Αχέντ Ιγκλς. Το γκολ του στο 1.44:

Πέντε γκολ σε δέκα αγώνες στην φετινή Τσάμπιονσιπ μετρά πλέον ο Τσούμπα Άκπομ, μετά το γκολ που πέτυχε το Σάββατο κόντρα στην Πρέστον. Ο πρώην σεντερφόρ του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ από κοντά μόλις στο 8ο λεπτό, όμως η Μιντλεσπρο τελικά έχασε με 2-1. Το γκολ του στην αρχή του βίντεο:

Εκτός Ευρώπης συνεχίζει να «βγάζει το ψωμί του» ο Ρόμπερτ Μακ και συγκεκριμένα στην Αυσταρλία για λογαριασμό της Σίντνεϊ. Ο Σλοβάκος, στους 4 πρώτους αγώνες πρωταθλήματος έχει σκοράρει 3 γκολ, ενώ έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και στο παιχνίδι του Σαββάτου και την νίκη της ομάδας του επί της Μακάρθουρ κάνοντας το 2-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι, το οποίο όμως στην απόκρουση αξιοποίησε συμπαίκτης του. Το πέναλτι στο 0:45, το γκολ στο 1:30:

Τέλος, γκολ έβαλε και ο Άντερσον Εσίτι. Ο αμυντικός χαφ που... δεν φημίζεται για την εκτελεστική του δεινότητα, σκόραρε το 2ο γκολ της Φερνετσβάρος, στην χθεσινή επιράτηση της ομάδας του επί της Ζαλάγκερτσεγκ. Αυτό δεν είναι το πρώτο του γκολ για τους Ούγγρους, αφού είχε σκοράρει ξανά τον περασμένο Μάρτιο. Πάντως το γεγονός ότι σκόραρε φαίνεται να μην το πιστεύει ούτε ο ίδιος όπως φαίνεται από την αντίδρασή του, αφού παρότι το γκολ του ήταν καθαρό, ο ίδιος δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου κατά την διάρκεια της εξέτασης του VAR, το οποίο πήρε πίσω την λάθος απόφαση του επόπτη να σηκώσει το σημαιάκι. Δείτε το γκολ του στο 4:10 ΕΔΩ.


 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.