Sold out το Βόλος-Παναθηναϊκός: Τόσα εισιτήρια διατέθηκαν

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2022

Τελείωσαν και επισήμως τα εισιτήρια για το Βόλος-Παναθηναϊκός, μετά τον πανζουρλισμό που επικράτησε τις προηγούμενες ημέρες λόγω της αυξημένης ζήτησης από πλευράς των φίλων των «πρασίνων». Παρά το sold out που ανακοίνωσε η θεσσαλική ΠΑΕ, το Πανθεσσαλικό δεν θα είναι γεμάτο, αφού το νότιο πέταλο του γηπέδου θα παραμείνει κλειστό έπειτα από απόφαση της Αστυνομίας.

15.120 εισιτήρια κόπηκαν για τον αγώνα, με την ανακοίνωση να αναφέρει πως εξ' αυτών, τα 1.000 είναι παιδικά εισιτήρια για τις ακαδημίες και τα σχολεία της πόλης και τα 750 είναι εισιτήρια διαρκείας, ενώ όπως αναμενόταν, δεν ανακοινώθηκε το νούμερο των εισιτηρίων που πήγαν σε χέρια φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι βέβαιο πως αγόρασαν τα περισσότερα. Το νότιο πέταλο το οποίο θα παραμείνει κλειστό έχει χωρητικότητα 5.000 θέσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει ήδη γίνει sold out των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός, καθώς έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας το νότιο πέταλο (προς την πόλη) θα παραμείνει κλειστό για λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί 15.120 εισιτήρια αγώνα, 1.000 παιδικά εισιτήρια για τις ακαδημίες και τα σχολεία της πόλης και 750 εισιτήρια διαρκείας, ενώ η χωρητικότητα του Νοτίου πετάλου το οποίο θα παραμείνει κλειστό είναι 5.000. Ως εκ τούτου δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια.


Επιπλέον, η ΠΑΕ Βόλος καλεί τους φιλάθλους ανεξαρτήτου ομάδος να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου. Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 4.00 μ.μ. ώστε να διευκολυνθεί η προσέλευση των φιλάθλων.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.