Basket League: Δύσκολη αποστολή για τον Άρη, χτίζει σερί ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2022

Τρια ματς περιλαμβάνει το «μενού» της ημέρας στην Basket League. Ο Άρης αντιμετωπίζει το μεσημέρι την ΑΕΚ στο κλειστό των Λιοσίων, αργότερα ο Απόλλων Πάτρας υποδέχεται το Περιστέρι, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ιωνικό στο PAOK Sports Arena.

Στις 15:45, ο Άρης έχει δύσκολη αποστολή και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3. Και μπορεί η Ένωση να αντιμετωπίζει φέτος πάρα πολλά προβλήματα, και να κάνει μια μέτρια πορεία στο BCL (2 ήττες 1 νίκη), όμως στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη. Θετικό στοιχείο για τον Άρη μπορεί να είναι η πιθανή κούραση των παικτών της σημερινής του αντιπάλου, αφού την Τρίτη έδωσε αγώνα για το BCL κόντρα στην Βόννη. Ο Γιάννης Καστρίτης ωστόσο, θα στερηθεί την βοήθεια των Καββαδά και Τολιόπουλου οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους στην Θεσσαλονίκη.

Αργότερα, στις 17:00, ο Απόλλων Πάτρας υποδέχεται το Περιστέρι. Οι Πατρινοί έρχονται από την πρώτη τους φετινή νίκη, η οποία ήρθε στην παράταση κόντρα στην Καρδίτσα, ενώ τις δύο πρώτες αγωνιστικές γνώρισαν την ήττα από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Σπανούλη θα ψάξει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη για φέτος, αφού στον μοναδικό αγώνα μακριά από το Περιστέρι γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό (19:15, ΕΡΤ3) στο PAOK Sport Arena και θέλει να διατηρήσει το πολύ καλό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται, επεκτείνοντας το νικηφόρο σερί του που θα τον διατηρήσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο Χαντς τέθηκε στην διάθεση του Λυκογιάννη και ο Δικέφαλος θα παραταχθεί πλήρης στον αποψινό αγώνα. Ο κόουτς των ασπρόμαυρων αναφέρθηκε μέσω των δηλώσεών του, στην σημασία του σημερινού αγώνα στην προσπάθεια να διατηρήσει το «Παλατάκι» απόρθητο, τονίζοντας πως πρέπει η ομάδα να μπει στο επόμενο απαιτητικό 15ημερο με την μέγιστη δυνατή ψυχολογία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.